Guitar Hero: World Tour (ent. Guitar Hero IV) yritti lyödä Rock Bandille luun kurkkuun esittelemällä pelin rumpuohjaimen pari kuukautta sitten. Harmonix ei kuitenkaan aio katsoa vierestä, vaan lupaa Rock Bandin rumpujen uudistuvan myös.

Rock Band 2:n kitara ehdittiin jo paljastamaan ja ensi viikolla pelin muihin soittimiin ja ominaisuuksiin päästään käsiksi E3-messuilla. Tällä hetkellä tiedetään kuitenkin jo, että saataville tulee kahdenlaisia rumpusettejä.

Toisen rumpusetin rummut ovat päällisin puolin samankaltaiset kuin ensimmäisessä Rock Bandissä, mutta kuitenkin huomattavasti kehittyneemmät. Rumpusettiin voi ostaa esimerkiksi erikseen symbaalit. Rumpujen kalvot ovat myös parempaa materiaalia: ne ovat pehmeämmät ja joustavammat eivätkä näin ollen pidä yhtä kovaa ääntä kuin alkuperäiset rummut.

Toinen rumpusetti on nimeltään Ion Drum Kit. Sitä tullaan myymään erikseen hieman kalliimmalla hinnalla. Kalliimpi rumpusetti on täysin säädettävissä. Pelaaja voi itse määrittää parhaimmat asennot ja paikat rumpujen eri osille. Ion Drum Kit sisältää myös kolme elektronista symbaalia, joiden paikkoja voi itse vapaasti vaihdella. Kalliimman rumpusetin käyttö ei rajoitu pelkkään Rock Bandin pelaamiseen. Ionin rummut voi irrottaa konsolista ja käyttää niitä kuin oikeita sähkörumpuja.

Lisää tietoa ja hintoja tulevista Rock Band 2 -soittimista on luvassa ensi viikkoisilla E3-messuilla.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa