Harmonix on vahvistanut kaiken E3-hulinan keskellä julkaisupäivän Rock Band 4:lle. PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle saatava musiikkipeli tuodaan Amerikkaan 6. lokakuuta, ja eurooppalaisten jälleenmyyjien listausten perusteella sama päivä koskee myös vanhaa mannerta.

Rock Band 4:ää tullaan myymään parin eri soitinpaketin muodossa. Näistä tuhdein on tietysti kitara- ja rumpuohjaimella sekä mikrofonilla varustettu setti, jolle Euroopassa näyttäisi kertyvän hintaa 300 euroa. Vuorostaan pelkän kitaran kanssa peli kustantaa 160 euroa.

Peliä tullaan toki myymään myös ihan yksinään niin fyysisesti kuin levylläkin. Rock Band 4 tukeekin virallisesti myös ainakin vanhoja Rock Band -ohjaimia, joskin huomioida kannattaa, että PlayStation-ohjaimet toimivat vain PlayStation 4:llä ja Xbox-ohjaimet vain Xbox Onella.

Uudet traileritkin pelistä on nyt saatu ulos. Niistä molemmat keskittyvät Rock Band 4:n uuteen Freestyle Guitar Solo -soittotilaan, jossa pelaajat voivat vapaasti näpyttää kitaralla menemään ja koettaa sillä tavoin luoda huikeita omanlaisiaan sooloja.

Saapuessaan Rock Band 4 on varustettu oletuksena noin 60 uudella biisillä, minkä lisäksi se tulee tukemaan satoja aiempiin Rock Band -sarjan osiin myytyjä lisäsisältökappaleita. Aiemmin ostamiaan lisäsisältökappaleita on mahdollista myös siirtää Rock Band 4:ään, kunhan siirto tapahtuu ohjainten tapaan saman konsoliperheen sisällä.

Lähde: Harmonix

Lisää luettavaa