Rock Band 4:ään vihdoin kipeästi kaivattu verkkomoninpelitila ja lisäsisältöä

Rock Band 4 saa vihdoin verkkomoninpelitilan, jonka perään on kyselty jo kuukausia. Muutakin mukavaa on luvassa loppuvuodesta.

25.4.2016 10:58

Rock Band 4 laajenee loppuvuodesta reippaasti.

Lisäyksistä ehkäpä kipeiten odotettu on suoraviivainen verkkomoninpelitila, jonka puitteissa pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan välimatkan päästä. Pitkälti perusominaisuuksiin kuuluvaa verkkopeliä ei saatu mukaan julkaisun aikaan teknisten ongelmien takia, mutta nyt Harmonix lupailee tuovansa sen kehiin ennen tulevaa joulua.

Studio paljasti PAX East -pelitapahtumassa uuden Rock Bandin saavan myös ensimmäisen maksullisen lisäosansa ensi syksynä. Sen sisällöstä ei ole vielä juurikaan hiiskuttu, mutta pelin yhteistövastaava Josh Harrison kertoi sen ammentavan yllättäen inspiraatiota Destinyn ja World of Warcraftin mullistavista jättilaajennuksista. 

– Suunnittelemme oikeasti suuria juttuja, mies vakuutteli lavalla.

Lisätietoja laajennuksesta saadaan Harrisonin mukaan E3-messuilla kesäkuussa. Noihin aikoihin peliin saapuu myös erillinen harjoitustila, jonka avulla hankalia kipaleita voi treenata helpommin muun muassa hidastusten avulla.

Lähde: PlayStation Blog, GameSpot

Lisää luettavaa