Rock Band 4:ään vihdoin kipeästi kaivattu verkkomoninpelitila ja lisäsisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Rock Band 4:ään vihdoin kipeästi kaivattu verkkomoninpelitila ja lisäsisältöä

25.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Rock Band 4:ään vihdoin kipeästi kaivattu verkkomoninpelitila ja lisäsisältöä

Rock Band 4 laajenee loppuvuodesta reippaasti.

Lisäyksistä ehkäpä kipeiten odotettu on suoraviivainen verkkomoninpelitila, jonka puitteissa pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan välimatkan päästä. Pitkälti perusominaisuuksiin kuuluvaa verkkopeliä ei saatu mukaan julkaisun aikaan teknisten ongelmien takia, mutta nyt Harmonix lupailee tuovansa sen kehiin ennen tulevaa joulua.

Studio paljasti PAX East -pelitapahtumassa uuden Rock Bandin saavan myös ensimmäisen maksullisen lisäosansa ensi syksynä. Sen sisällöstä ei ole vielä juurikaan hiiskuttu, mutta pelin yhteistövastaava Josh Harrison kertoi sen ammentavan yllättäen inspiraatiota Destinyn ja World of Warcraftin mullistavista jättilaajennuksista. 

– Suunnittelemme oikeasti suuria juttuja, mies vakuutteli lavalla.

Lisätietoja laajennuksesta saadaan Harrisonin mukaan E3-messuilla kesäkuussa. Noihin aikoihin peliin saapuu myös erillinen harjoitustila, jonka avulla hankalia kipaleita voi treenata helpommin muun muassa hidastusten avulla.

Lähde: PlayStation Blog, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Lisättäköön vielä että Rock bandin uusi julkaisija, Performance Designed Products LLC (PDP) aikoo mahdollisesti vuoden lopulla julkaista uusia soittimia MadCatzin jouduttua vaikeuksiin ja suunitelmissa on myös Xbox one pelaajille lisälaite, millä Oikeat MIDI- rummut toimivat pelin kanssa. PS4 tukee ominaisuutta natiivisti.

http://www.harmonixmusic.com/blog/online-ions-and-more-a-pax-east-panel-recap/

Ja itse uutiseen liittyen voin rehellisesti sanoa että olisin itse voinut elää ilman verkkopeliä. Aikaisemmissa peleissä tuli harrastettua sitä aika vähän, mutta kun on katsonut puoli vuotta pelin foorumeita ja lärvikirjan valituksia ominaisuuden puutteesta, niin olen toki iloinen kaikkien heidän puolesta, jotka ominaisuuden saavat. Ja vieläkin iloinen siitä että peli päivittyy kuukausi toisensa perään. Vielä kun Playstation pelaajat saisivat kaikki ostamat Exportit ja DLC:t ladattavaksi, niin eiköhän se valitus vaimene.

Nostoja