Rock Band -kehittäjät julkistivat ilmaisen, musiikkivetoisen nettiräiskinnän / Uutiset / pelaaja.fi

Rock Band -kehittäjät julkistivat ilmaisen, musiikkivetoisen nettiräiskinnän

17.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Guitar Hero-, Rock Band- ja Dance Central -pelisarjojen luojana tunnettu yhdysvaltalaiskehittäjä Harmonix on julkistanut uuden pelin. Sen ohella, että yhtiö tuottaa jo Xbox 360:lle ja Xbox Onelle musiikkipeli Fantasiaa, on se tuomassa myös pc:lle Chromaksi kutsutun ensimmäisen persoonan räiskinnän.

Kyllä, FPS-pelin.

Yhteistyössä Counter-Strike: Global Offensive -kehittäjä Hidden Pathin kanssa kehitetty Chroma on Harmonixille tyypilliseen tapaan edelleen toki hyvin musiikkivetoinen peli. Klassisilta areenapohjaisilta nettiräiskinnöiltä inspiraatiota ottaneessa pelissä pelaajat voivat esimerkiksi tehostaa tiettyjen aseiden laukauksia rytmikkäällä, taustamusiikin mukaan tehtävällä ammuskelulla, minkä lisäksi kartat muovautuvat taistelujen edetessä uuteen uskoon niissä soivan musiikin perusteella.

Kranaatitkin räjähtävät pelissä vain tietynlaisten nuottien iskiessä ulos kajareista.

Toiminta itsessään on Chromassa joukkueisiin ja hahmoluokkiin pohjautuvaa. Kullakin nähtävällä hahmoluokalla on omat musikaaliset kikkansa toimia taistelujen keskellä, minkä ohella heidän käytössä olevat aseet kuulostavat itsekin jo omilta instrumenteiltaan.

Chroma on on vielä erittäin varhaisessa vaiheessa, mutta sen alfatestaajaksi voi ilmoittautua jo pelin kotisivuilla.

Sen ohella, että peli on Harmonixin ensimmäinen varsinainen pc-tuotos, on se samalla yhtiön ensimmäinen varsinainen ilmaispeli.

Lähde: Harmonix, Destructoid, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mielenkiintoinen idea. :)

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Aika uniikilta vaikuttava räiskintäpeli. Ja vaikka Harmonix on yksi suosikki pelifirmojani, epäilen vahvasti pelin pärjäävän ilmaisten pc räiskintöjen rintamalla. Mutta ainakin aion testata peliä heti kun mahdollista. Ja tietysti haluan peliin laserpyssyn, joka ampuu "Teen spiritin" kitarariffejä. :D

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Pikkasenko makea!! Harmi vain että julkaistaan pelkästään PC:lle.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

"Ok! We surrender if you stop that dubstep beat!"