Rock Band -kehittäjät julkistivat ilmaisen, musiikkivetoisen nettiräiskinnän

Harmonix on tekemässä ensimmäisestä persoonasta kuvattua nettiräiskintää. Älkää kuitenkin huoliko, musiikki näyttelee myös siinä tärkeää osaa.

17.2.2014 18:14

Guitar Hero-, Rock Band– ja Dance Central -pelisarjojen luojana tunnettu yhdysvaltalaiskehittäjä Harmonix on julkistanut uuden pelin. Sen ohella, että yhtiö tuottaa jo Xbox 360:lle ja Xbox Onelle musiikkipeli Fantasiaa, on se tuomassa myös pc:lle Chromaksi kutsutun ensimmäisen persoonan räiskinnän.

Kyllä, FPS-pelin.

Yhteistyössä Counter-Strike: Global Offensive -kehittäjä Hidden Pathin kanssa kehitetty Chroma on Harmonixille tyypilliseen tapaan edelleen toki hyvin musiikkivetoinen peli. Klassisilta areenapohjaisilta nettiräiskinnöiltä inspiraatiota ottaneessa pelissä pelaajat voivat esimerkiksi tehostaa tiettyjen aseiden laukauksia rytmikkäällä, taustamusiikin mukaan tehtävällä ammuskelulla, minkä lisäksi kartat muovautuvat taistelujen edetessä uuteen uskoon niissä soivan musiikin perusteella.

Kranaatitkin räjähtävät pelissä vain tietynlaisten nuottien iskiessä ulos kajareista.

Toiminta itsessään on Chromassa joukkueisiin ja hahmoluokkiin pohjautuvaa. Kullakin nähtävällä hahmoluokalla on omat musikaaliset kikkansa toimia taistelujen keskellä, minkä ohella heidän käytössä olevat aseet kuulostavat itsekin jo omilta instrumenteiltaan.

Chroma on on vielä erittäin varhaisessa vaiheessa, mutta sen alfatestaajaksi voi ilmoittautua jo pelin kotisivuilla.

Sen ohella, että peli on Harmonixin ensimmäinen varsinainen pc-tuotos, on se samalla yhtiön ensimmäinen varsinainen ilmaispeli.

Lähde: Harmonix, Destructoid, Polygon

Lisää luettavaa