Rock Band -kehittäjät vaihtavat soittimet tuliaseihiin – tältä näyttää musiikkiräiskintä Audica / Uutiset / pelaaja.fi

Rock Band -kehittäjät vaihtavat soittimet tuliaseihiin – tältä näyttää musiikkiräiskintä Audica

13.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Audica on paljastunut musiikkipelikehittäjä Harmonixin uusimmaksi projektiksi. Virtuaalitodellisuuslaseilla ja liikkeentunnistusohjaimilla pelattava peli varhaisjulkaistaan 7. maaliskuuta pc:lle niin Oculus Riftia kuin Steam VR:ää silmäillen.

Audica on saanut osin alkunsa Harmonixin viisi vuotta sitten kehittämässä ja lopulta hylkäämästä musiikkiräiskintäpeli Chromasta. Kilpailullisen verkkopelin sijaan se on enemmän kuitenkin nyt rytmipeli, jossa tahtia lyödään ampumalla erilaisia kohteita oikea-aikaisesti. Hengeltään se muistuttaa siis etäisesti myös rytmimiekkailupeli Beat Saberia.

Pelin ensitraileri antaa varsin hyvin kuvan Audican perusideoista.

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Beat saber on yksiä suosikki pelejä PSVR:llä. Sen suurin heikkous (pleikka versioissa) on biisien vähyys. Toki aikaa saa kulumaan jos masteroi kaikki mutta ihan vaan kokeilemalla joka biisiä kahdesti olin 30min jälkeen nähnyt kaiken. Lisä DLC:tä on luvattu.

Toivottavasti myös Audica tulee PSVR:lle

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Siistin näköinen! Pitääköhän sitä ne Move-palikat hommata että pääsee edes Beat Saberia pelailemaan. Ehkä viimeistään sitten jos tämä saapuu myös kyseiselle alustalle.

Äkkiseltään tämä Audica on jopa monipuolisempi kuin BS, sillä tässä näytti olevan sekä ammuskelua että huitomista. Vaikea tietenkään sanoa kokeilematta että kumpi sitten on parempi vai onko molemmat tarpeeksi hyviä omalla tavallaan.

Maksaa vain melko paljon ne Movet pelkkää testausta ajatellen, vaikka melko varma olenkin että peli(e)n parissa aikaa menisikin.