Rock Band muuttui baariurheiluksi / Uutiset / pelaaja.fi

Rock Band muuttui baariurheiluksi

3.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
14

Harmonixin bändipeli Rock Band on kerännyt paljon huomiota osakseen ja vakuuttanut loistavilla arvosanoillaan. Peliä on nähty jo esiintymislavoilla asti ja jopa Conan O'Brien ilahdutti fanejaan Sabotagen herkällä tulkinnalla. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, sillä nyt Rock Band on muuttunut jo baariurheiluksi.

Axis-Radius baari Scottsdalessa järjesti vastikään Battle of Rock Band -turnauksen, jossa nähtiin kuumia misuja, paljon kaljaa sekä tietenkin PlayStation 3 rummuilla, mikillä ja kitaroilla varustettuna. Toivottavasti Rock Band -turnaukset rantautuvat myös Suomeen kunhan peli täällä julkaistaan. Kuvia tapahtumasta pääset katsomaan täältä!

Rock Band julkaistaan Euroopassa tämän vuoden puolella Xbox 360:lle, PS3:lle, PS2:lle ja Wiille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän VRSV kuva
VRSV

Heh, tuossa on kyllä hyvä idea karaoken "syrjäyttämiseksi" tai ts. rinnakkaistuotteeksi. :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kova meno,mutta minusta tuon viinan voisi jättää tälläkin kertaa pois. Näyttää typerältä kun ukot räkäkännissä soittelee/pelailee. :)

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Kuka muka räkäkännissä pelailee? Osaahan sitä jotkut ottaa kohtuudellakin :)

Käyttäjän Stancist kuva
Stancist

Oikein. Alkoholi ja Guitar Hero se vasta onkin mainio yhdistelmä, joten miksei Rock Band olisi vielä hauskempaa? Enemmän kavereita jne :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Niin osaa joo. Tuossa piili pieni zoukin pokanen. Uskon että hauskaa kuitenkin oli teillä modeilla ja sekä uutisessa olevilla henkilöillä. :D

Käyttäjän zamboss kuva
zamboss

Saapi nähdä kauan soittimet kestää ,ku pienessä myötätuulessa niitä ränklää ja sit kaatuu viel vähä juomia päälle :D:D:D

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Ainut huono puoli tossa on...että ku en oo ikinä ees kokeillu Guitar Heroeta...ni ei viittiis turhaa maksaa 400€, jos en tykkääkkään tosta pelistä...kivalta ainaski näyttää.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Eihän Rock Band todellakaan 400 euroa maksa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kieltämättä kovia ideoita nämä. Vielä kun pienessä maistissa tuota vetelee (ja katselee) ja vieläpä kunnon joukolla, on viihdyttävyys taattu. Vielä kun ohjaimet selviäisivät baareissa ehjinä.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Rock Band baareissa vaatisi toki jatkuvaa ylläpitämistä. Varaohjaimia pitää olla paikalla ja niitä pitää olla jonkun valmiina vaihtamassa. Tuopitkin hajoilevat aika vauhtia baareissa ja aina on joku vaihtamassa ja siivoamassa jälkiä.

Tietenkään mitään Rock Bandiä ei minnekään räkälään kannata sijoittaa, mutta oikeanlaisessa paikassa tuo olisi todella kova korvike perinteiselle karaokelle.