Rock Band opettaa soittamaan oikeasti / Uutiset / pelaaja.fi

Rock Band opettaa soittamaan oikeasti

1.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
15

Rock Bandin rumpujen on sanottu vaativan kaikkein eniten musikaalisuutta koko pelin soittimista. Useat jopa väittävät Rock Bandin opettavan oikeasti rumpujen soiton jalon taidon. Nyt asiasta on myös videotodiste.

On tietenkin vaikea sanoa, onko videolla esiintyvällä rumpalilla aiempaa kokemusta rummuista vai onko hän oikeasti hypännyt oikeiden rumpujen taakse suoraan Rock Bandin parista. Joka tapauksessa Rock Bandin rumpujen hallitseminen vaikeimmilla vaikeusasteilla vaatii pitkälti samoja asioita kuin oikeidenkin rumpujen soitto, joskin oikeiden rumpujen takana kone ei kerro mitä pitää tehdä.

Videon pääset katsomaan täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

aika siistii

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olis tämäkin peli kiva saada Suomeen jo...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiinnostus lakkasi nöyryyttävän pitkällä lykkäisyllä..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Meillä on jo oma reenikämppä, tykiltä kuva, Genelecin kaiuttimet, Yamahan HD vahvistin ja hermostuneet naapurit. Koneena PS3. Harmi vain kun GH3 kitara ei toimi PS3 versiossa bassona...

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Toki ihan ymmärrettävää, että ainakin jollain tapaa rumpuja oppii soittelemaan Rock Bandin jälkeen. Tuskin kyllä ihan mestariksi ei pelailulla varmaankaan pääse.

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Jaa no on se nyt jo aika selvää, että rumpaleilla on suuri etu Rock Band rumpujen soiton aloittamisessa, mutta kyllä se on mahdollista, että pelin kautta syntyy hyviäkin rumpaleita.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Jos en olisi katsonut videota, en todennäköisesti olisi uskonut tuohon, mutta pakko myöntää että tuo kaveri veti aika hyvin oikeilla rummuilla, eli nyt vastaukseni on että, ei ainakaan kuulosta mahdottomalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan selvästi fake, jätkä on ennenki soittanu rumpuja ku noin hyvin luonnistuu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olen kahden vaiheilla etten Yhdysvalloista PS3-versiota tilaisi, mutta kitaroiden kestävyys huolestuttaa. Himottaisi niin perkuleesti päästä tätä jo nakuttelemaan.

Videon tyyppi on vähän liian hyvä pelkän Rock Bandin perusteella noin hyvin vetämään. Lattiatomin rummuttelu meni siihen malliin että tuskin sitä konsolista on opittu, mutta en silti usko etteikö Rock Band ainakin hyvät pohjat anna rumpujen soittamiseen. Onhan se paljon lähempänä kuin kitaran nappien painelu, joissa lähinnä sormien venyyvyys paranee ja yltää oikealla kitaralla vähän paremmin pitkin kaulaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämä on jo todettu pilaksi jenkkiboardeilla. Tuo G4:n shown jäbä on kuulemma showssa jo useaan otteeseen aiemminkin ilmoittanut soittavansa rumpuja harrastuksenaan, eli ei todellakaan ole oppinut noita soittoskilssejä Rock Bandia rämpyttämällä. Sorry, oikotietä onneen ei ole tässäkään asiassa, harjoitus (oikeilla rummuilla!) tekee mestarin.

Nostoja