Rocket League -kuume tarttui Xbox-pelaajiinkin, uusi urheilulaji ujuttautumassa taas myös peliin / Uutiset / pelaaja.fi

Rocket League -kuume tarttui Xbox-pelaajiinkin, uusi urheilulaji ujuttautumassa taas myös peliin

11.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Helmikuussa vihdoin Xbox Onellekin saapunut Rocket League on jatkanut menestystään myös Microsoftin viimeisimmällä konsolilla. Kehittäjä Psyonixin mukaan vajaan kuukauden sisällä pelille on kertynyt Xboxilla jo reilut miljoona uniikkia pelaajaa.

Aiemmin PlayStation 4:llä ja pc:llä Psyonix on kertonut myyneensä peliä noin neljä miljoonaa kappaletta, kun mukaan ei lasketa pelistä PlayStation Plussan kautta annettuja kopioita. Varsinaisia rekisteröityjä pelaajia pelillä on ollut alustoilla kuitenkin enemmänkin, kiitos erityisesti pelin jaetun ruudun tuen.

Rocket Leaguen koukuttaessa edelleen pelaajia Psyonix onkin nyt vihjannut jälleen uudenlaisesta peliin mahdollisesti pian saatavasta pelityylistä. Yhdysvalloissa lähestyvän March Madness -koripalloturnauksen kunniaksi kehittäjät ovat julkaisseet kuvan kentästä, jossa perinteiset maalit on korvattu koripallohenkisillä koreilla.

Jo aiemmin Rocket League on tehnyt hieman vastaavanlaisen tempun jääkiekon kanssa.

Psyonix ei toistaiseksi ole halunnut puhua juuri enempää pelityylistä ja sen erikoisuuksista. Lähinnä varminta on, että se on saapumassa peliin "myöhemmin tänä vuonna".

Lähde. Psyonix (Twitter), (2), GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.