Rocket League päivittyi uusilla ominaisuuksilla ja areenalla / Uutiset / pelaaja.fi

Rocket League päivittyi uusilla ominaisuuksilla ja areenalla

13.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Rocket League päivittyi uusilla ominaisuuksilla ja areenalla

Psyonix-studion hittipeli Rocket League on saanut uutta sisältöä viimeisimmässä päivityksessään.

PS4:lle ja pc:lle heinäkuun alkupuolella julkaistun Rocket Leaguen päivitys 1.04 valmistelee peliä tänään ilmestyvää Supersonic Fury -lisäsisältöpakettia varten. Mukana on kuitenkin myös kokonaan uusi Utopia Coliseum -areena, joka on ilmaiseksi kaikkien pelaajien käytettävissä. Lisäksi entistä useammat Rocket League -pelaajat voivat nyt tunnustaa maansa värejä. Pelin valikoimaan on lisätty yli 70 uutta lippua autojen koristeeksi.

Myös Rocket Leaguen kilpailulliseen pelaamiseen on panostettu uudessa päivityksessä. Pelaajat voivat halutessaan seurata otteluita katsojan asemassa sekä äänestää otteluiden luovuttamisesta Ranked-pelimuodossa. Rankatut ottelut eivät myöskään enää käynnisty ennen pelaajamäärän täyttymistä.

Rocket Leaguen Supersonic Fury -lisäsisältöpaketti saapuu pelaajien ulottuville tämän päivän aikana. Lisäsisältöpaketti sisältää kaksi uutta ajoneuvoa sekä useita kosmeettisia elementtejä, joiden avulla pelaajat voivat ainakin yrittää erottua joukosta.

Lähde: Psyonix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sen verran loistava peli että voisin jopa harkita tukemista ostamalla tuon sinänsä aika turhan lisäosan. Sama juttu Stealth Inc 2:n suhteen. Pakko käydä ostamassa ensimmäinen osa kun jatko-osa on niin loistava. Ja tiedän että ykkönen tuli Plussasta joskus mutta itse olen tuoreempi jäsen.

Muutenkin mieluummin ostaisin nämä loistavat tekeleet kuin "vuokraisin" ja/tai saisin "ilmaiseksi". Uskon kuitenkin siitä olevan enemmän hyötyä kehittäjille ja hyviä pelejä haluaisin aina tukea.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Jos tämä peli jotain tarvitsee niin se olisi enemmän vaihtelua peliareenoille; nykyisellään ainut areenoita erottava tekijä on kosmeettisuus. SSARPBC -pelissä oli mukavasti vaihtelua kenttien maastoissa, jotain samanlaista kehiin niin tykkäisin kovasti. Mutta kyllä tämäkin kelpaa, ainakin toistaiseksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Fyysisen kopion tämä tarvii jonka voi ostaa hyllyyn. Jep ostaisin pelin hyllyyn vaikka voin pelata ilman plus-tilauksella.