Rocket League valmistautuu historiansa suurimpaan päivitykseen – lisäsälää tulossa vielä tässä kuussa

Rocket Leaguea ei voi pysäyttää. Peliin on saapumassa vielä ennen kesäkuun päätöstä uusi sen historian suurimmaksi lupailtu sisältöpäivitys.

11.6.2016 15:15

Kokonainen joukko uusia ominaisuuksia ja sisältöä on tekemässä tuloaa Rocket Leagueen 20. kesäkuuta. Uudistukset saapuvat peliin osana uutta päivitystä, jota pelin kehittäjä Psyonix on kuvaillut Rocket Leaguen historian tähän mennessä suurimmaksi.

Etunenässä tuore päivitys laajentaa Rocket Leaguen kenttätarjontaa uudella Neo Tokyo -stadionilla. Uusi kenttä on virtaviivaistettu versio alunperin Underpass-nimellä kulkeneesta testistadionista, jota pelaajat ovat voineet pelailla aiemmin osana Rocket Leaguen kokeellisille ideoille omistettua Rocket Labs -tilaa. Stadionin erottaa muista kentistä sen reunat, jotka eivät normaalien kenttien tapaan sulaudu suoraan osaksi kenttien seiniä, vaan pelikokemuksen monimutkaistamiseksi niihin on lisätty ylimääräisiä ajotasanteita.

Neo Tokyo liittyy samantien osaksi Rocket Leaguen kilpaillullista puolta, jossa käynnistyy päivityksen myötä nyt myös kolmas kilpailukausi. Tämähän tarkoittaa sitä, että pelaajien netissä kerryttämät taitotasot nollataan jälleen kerran, jotta kilpailu autopalloilun kuninkuudesta voi alkaa jälleen puhtaalta pöydältä.

Mitä tulee Rocket Leaguen tuoreisiin ominaisuuksiin, on uusi päivitys monipuolistamassa muun muassa pelin kommunikointijärjestelmää. Jatkossa pelaajien ei tarvitse tyytyä enää vain siis perinteisiin ”Nice shot!”- ja ”I got it!”-tyylisiin pikailmaisuihin, vaan he voivat useammasta vaihtoehdosta muokata itselleen oman joukon omia ilmauksia, joita voi sitten parilla napinpainalluksella huudella helposti muille pelaajille.

Itseään pääsee jatkossa ilmaisemaan paremmin myös verkko-otteluiden lopussa. Pelien päättyessä Rocket League antaa voittajille jatkossa nimittäin mahdollisuuden juhlia saavutustaan yhteisessä valokeilassa voltteja heitellen ja samalla myös erinäisiä uusia tilastoja selaillen.

Rocket Leaguen varustepuoli monipuolistuu sekin taas hieman. Ensinnäkin peli on saamassa jälleen joukon uusia esineitä kerättäväksi, minkä lisäksi pelaajat voivat jatkossa ottaa joukon turhaksi kokemiaan esineitä ja heittää niitä pois parempien vastaavien toivossa. Psyonix on lisäksi luvannut, että pelaajien välinen tavaranvaihto on studiossa parhaillaan kehitteillä, mutta moinen ei vielä ehdi peliin nyt osana uutta päivitystä.

Pienempien lisien osalta Rocket League on saamassa uudella päivityksellä myös kourallisen verran uusia saavutuksia, mahdollisuuden selata paremmin läpi pelin lisäsisältötarjontaa sekä uuden kokeellisen Pillars-kentän pelin Rocket Labs -tilaan. Halukkaat pääsevät ostamaan peliin lähitulevaisuudessa myös neljä uutta automallia, joita tarjotaan ensimmäisenä Rocket Leaguesta 24. kesäkuuta julkaistavan fyysisen Collector’s Edition -paketin ostajille.

Lähde: Rocket League

Lisää luettavaa