Rocket League yrittää kääntyä hullummaksi – uusia prototyyppikenttiä pelaajien testiin / Uutiset / pelaaja.fi

Rocket League yrittää kääntyä hullummaksi – uusia prototyyppikenttiä pelaajien testiin

7.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Autopalloilupeli Rocket Leagueen on odotettavissa noin viikon sisään jälleen yksi uusi päivitys. 

Ominaisuustarjonnaltaan uusi päivitys on jälleen hieman tavanomaista kiinnostavampi, sillä se tuo peliin kokonaan uuden Rocket Labs -osuuden. Rocket Labsin kautta pelin pelaajat pääsevät ennakkoon kokeilemaan peliin valmisteilla olevia uusia erikoisempia prototyyppikenttiä ja vaikuttamaan samalla näiden valmistumiseen palautteellaan.

Ensimmäiset prototyyppikentät ovat Utopia Retro, Underpass ja Double Goal. Utopia Retro on hieman donitsin muotoinen kenttäkokonaisuus, joka sai alkunsa aikoinaan Rocket Leaguen edeltäjänä toimineesta Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Carsista. Underpass sisältää vuorostaan tavanomaista enemmän korkeuseroja, kun taas Double Goalissa joukkueiden maalit rakentuvat kahdesta avoimesta osasta.

Uuden päivityksen myötä pelaajat voivat vihdoin myös raportoida loukkaavaa kieltä käyttäviä pelaajia eteenpäin kehittäjä Psyonixille, joka käy raportit läpi pelin chat-lokeja lukien. Samalla esimerkiksi myös pelin Wasteland-kartasta ja jääkiekkomutaattoreista tehdään vakituisempi osa pelin verkkopuolta niistä kiinnostuneita pelaajia varten.

Hiljalleen Rocket Leaguen pitäisi PlayStation 4:n ja pc:n ohella saapua pelattavaksi myös Xbox Onelle. Tarkkaa päivämäärää uuden version suhteen ei olla tosin vielä saatu.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

https://www.youtube.com/watch?v=ssTVzfP6MkU

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Siitä asti kun tuon PS4:n ostin, niin olen pohtinut että ostaisiko tämän vai ei. Toisaalta haluaisin, koska kaikkialla kehutaan miten mahtava ja koukuttava jne jne, mut toisaalta en muutenkaan kerkeä kaikkea pelata mitä hankin niin haluanko ostaa jotain mikä saattaa sitten syödä pahasti aikaa muilta peleiltä? :D Vaikeeta tää elämä...

Edit// ..ja saman yön aikana sorruin pelin ostamaan ja seuraavat kaksi tuntia jahtasinkin palloa loikkien minne sattuu ja välillä jopa osumat palloon johtivat maaliin. Hyvä tietää minkä pelin pariin kääntyä kun haluaa vaan pitää hauskaa!