Rocket Leaguen peluu mullistuu uudella ilmaisella päivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

Rocket Leaguen peluu mullistuu uudella ilmaisella päivityksellä

28.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Yhdysvaltalaiskehittäjä Psyonix on paljastanut jälleen yhden uuden sisältöpäivityksen Rocket Leaguea varten. Marraskuussa saapuva päivitys on tällä kertaa lisäämässä peliin uuden Mutator Mashup -peliosuuden, jonka luonnissa kehittäjät kertovat ottaneensa mallia muun muassa Unreal Tournament -sarjalta.

Mutator Mashupin saapuessa pelaajat pääsevät luomaan omia otteluitaan, joissa erilaisia Rocket Leaguen perusominaisuuksia on mahdollista muokata uuteen uskoon. Tämä tarkoittaa esimerkiksi painovoiman, pelivälineen ja ajoneuvojen toiminnan muuttamista, minkä pitäisi tarjota uusia hupaisia keinoja nauttia pelin peluusta.

Psyonix näyttäisi olevan myös aikeissa päivittää Mutator Mashupin säätövalikoimaa aina ajoittain. Joulukuussa peliä päästään pelaamaan nimittäin jääkiekkohengessä.

Oheinen traileri esittelee jo muutamia marraskuussa odotettavissa olevia säätömahdollisuuksia. Tarkemman katsauksen päivitykseen voi myös saada torstaina kello 23.00 Suomen aikaan, jolloin kehittäjä Psyonix järjestää sitä koskevan Twitch-verkkolähetyksen.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Wohoo!

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Ei se lisäsisältö ainakaan haittaa! Sata tuntia takana eikä vieläkään tavismoodi kyllästytä, mutta pakko myöntää että kuutiopallon peluu on sen verran kiehtova ajatus, että taitaa normal-playlisti jäädä hetkeksi tauolle.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Juuri tällaista RL mielestäni kaipaakin, peruspelaamisen rinnalle kunnon irrottelua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaapa hyvältä! Niin hyvä peli kuin RL onkin, ei sitä ole tullut alkuhuuman jälkeen pelattua, kun aikaa ei ole muilta peleiltä ja kun pelikaverit eivät peliä ole hankkineet. Nyt kuitenkin tämän päivityksen myötä kyllä pakko käydä testaamassa uusia jippoja!

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

toivottavasti nuo on tehty huolellisesti, esim kiekolla erillainen fysiikka kuin pallolla. eikä ole vain reskinnattu pallosta samalla fysiikalla ja kimmoisuus ominaisuuksilla.