Rockstar Games muuttui punaiseksi – tässäkö vihje Red Dead Redemptionin jatkosta?

Rockstar Games on ryhtynyt kiusoittelevalle päälle. Uuden Red Dead -pelin saattaa hyvinkin olla pian aika paljastua.

16.10.2016 16:18

Rockstar Games on saattanut alkaa juuri kiusoitella uuden Red Dead -länkkäripelin tulosta. Yhtiö on niin omilla kotisivuillaan kuin sosiaalisessa mediassa ryhtynyt viljelemään uutta kovin punertavaa versiota yhtiön ikonisesta logosta, eikä kyse näytä olevan vain mistään tavanomaisesta uudelleenbrändäyksestä.

Menemällä yksinomaan Rockstarin kotisivuille, heittäytyy siellä ensimmäisenä selaajan silmälle väliaikaisesti koko sivun kattava versio uudesta punaisesta logosta. Yhtiö on myös jopa omistanut kokonaisen uutisartikkelipaikan kuvalle, minkä lisäksi sivuston tausta on samalla myös väritetty punaisella.

Minkäänlaista selitystä tai muunlaista kommenttia Rockstar ei ole tarjonnut tapauksesta.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi jo mukavat viisi vuotta siitä, kun Rockstar Games paljasti uuden pelin. Kyseessä oli Grand Theft Auto V. Edellinen Red Dead -peli Red Dead Redemption nähtiin vastaavasti kaupoissa jo niinkin pitkän aikaa sitten kuin vuonna 2010 ja sille on sen jälkeen kaipailtu kovasti jatkoa.

Huhuja uuden Red Dead -pelin tulosta on liikkunut vinhaan yksinomaan jo tänä vuonna. Uuden pelin maailmankartan on esimerkiksi väitetty livahtaneen kertaalleen julkisuuteen. Sopivasti alkuperäinen Red Dead Redemption saatiin hiljattain myös Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien listalle, kun taas sitä edeltänyt Red Dead Revolver ilmestyi vähän aikaa sitten PS4:n latauspelien tarjontaan.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa