Rockstar: Grand Theft Auto Onlinen ryöstötehtävät siintävät jo horisontissa / Uutiset / pelaaja.fi

Rockstar: Grand Theft Auto Onlinen ryöstötehtävät siintävät jo horisontissa

13.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Grand Theft Auto Onlineen pitkään odotettujen ryöstötehtävien ei pitäisi enää siintää kaukana tulevaisuudessa. Rockstar Games on luvannut, että yhteistyökeikat saadaan peliin pian Grand Theft Auto V:n PlayStation 4 - ja Xbox One -versioiden julkaisun jälkeen saapuvalla ensimmäisellä päivityksellä.

Ryöstelemään päästään tietysti kaikilla alustoilla.

Ryöstötehtävälupauksen ohella Rockstar on julkaissut tänään torstaina myös joukon statistiikka Grand Theft Auto Onlineen liittyen. Kattava tietopamaus muun muassa paljastaa, että noin vuoden aikana nettipeli on vetänyt puoleensa hieman vajaat 34 miljoonaa pelaajaa yhteensä 224 eri maasta.

Faktapaketin kokonaisuudessaan löytää tästä.

PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle Grand Theft Auto V saadaan marraskuun 18. päivä. Pc:llä pelailu alkaa tammikuun 27. päivä.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Mulla on jo popparit valmiina sitä varten kun ihmiset pettyy noihin ja alkaa taas vähintään vuoden kestävä itkeminen aiheesta :D

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Mulla on jo popparit valmiina sitä varten kun ihmiset pettyy noihin ja alkaa taas vähintään vuoden kestävä itkeminen aiheesta

Ai? Jaksaako joku ihan oikeesti muka odottaa jotain heistejä vielä? :D

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Esim jokaisessa rockstarin news feedissa jaksetaan niistä aina itkeä. Esim snapmatic valokuvaus kisatkin kuulemma hidastaa heistien tulemista :D

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ai heistit tulee. Jep...

Käyttäjän Nikke kuva
Nikke

Oho ohan noita jo odotettu pitkään ja vitsiä viännetty kaveriporukalla et tuleeko ne ikinä:)

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Eikä vieläkään tarkkaa päivämäärää? Well played Rockstar. Toki peli nyt ei ole enää vuoteen kiinnostanut syövän saamista enempää joten eipä tässä mitään menetä. Hyvin kuitenkin hypetetty jo ennen alkuperäisten versioiden julkaisua...

Käyttäjän Ujo Piimä kuva
Ujo Piimä (ei varmistettu)

On se vaan kumma, että löytyy niin paljon henkilöitä, jotka eivät tajua, että ei niitä heistejä kannata peliin lisätä, jos ne eivät toimi kunnolla. Paljon parempi on lopettaa valittaminen ja vaikka odottaa pari vuotta että Rockstar saa homman todella pelaamaan. Kuvittelen vain sitä itkua ja hammastenkiristystä, mikä seuraisi siitä, jos heistit lisättäisiin keskeneräisenä peliin ja sitten kun niitä tehtäviä suorittaisi, niin alkaisikin tökkimään oikein urakalla. Nostan hattua Rockstarin jannuille, että jaksavat pitää linjansa, eivätkä taivu valittajien edessä.

Ainoa seikka jota kritikoin Rockstarin toiminnassa, on se että he yleensä mainostivat näitä heistejä, kun silloin ei vielä ollut mitään tietoa siitä, että että ne toimisivat. Mutta siinä kai on mainosukot saaneet tahtonsa läpi ja painostaneet nämä rehelliset kaverit valehtelemaan.
Tämähän ei ole ainoa kerta. GTAV:n ennakkotilausetuna oli ilmalaiva, mutta sen kyllä sai ystävänikin, vaikkei ennakkoon tilannutkaan peliä, vaan hän osti pelin ainakin kuukauden myöhemmin julkaisusta. Samaa epäilen nyt tästä miljoonan dollarin bonuksesta, joka tulee pelin ennakkotilanneille. Epäilen, että senkin saa vaikkei ennakkoon tilaisi peliä.
No, minä pistin pelin Xbox Onella jo viime yönä ennakkolataukseen. Nyt vaan mietin sitä, että pääsenkö pelaamaan sitä Suomen aikaa 18.11. klo 00:01 vai 00:01 USA:n aikaa? Tämä nähkääs on ensimmäinen kerta kun tein ennakkolautauksen. Mahtaako joku tietää, miten tuo homma menee?

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä Ujo Piimä

On se vaan kumma, että löytyy niin paljon henkilöitä, jotka eivät tajua, että ei niitä heistejä kannata peliin lisätä, [b]jos ne eivät toimi kunnolla.[/b] Paljon parempi on lopettaa valittaminen ja vaikka odottaa [b]pari vuotta[/b] että Rockstar saa homman todella pelaamaan. Kuvittelen vain sitä itkua ja hammastenkiristystä, mikä seuraisi siitä, jos heistit lisättäisiin keskeneräisenä peliin ja sitten kun niitä tehtäviä suorittaisi, niin alkaisikin tökkimään oikein urakalla. Nostan hattua Rockstarin jannuille, että jaksavat pitää linjansa, eivätkä taivu valittajien edessä. Ainoa seikka jota kritikoin Rockstarin toiminnassa, on se että he yleensä mainostivat näitä heistejä, kun silloin ei vielä ollut mitään tietoa siitä, että että ne toimisivat. Mutta siinä kai on mainosukot saaneet tahtonsa läpi ja painostaneet nämä rehelliset kaverit valehtelemaan.

Niin, se on mielenkiintoista että ton kokoiselta studiolta menee yli vuosi saada noinkin vähäpätöinen asia kuntoon. Ehkä olisi ollut fiksua keskittää vähän enemmän resursseja niiden heistien korjaamiseen (mikäli ne nyt edes ikinä oli rikki) ja vähemmän niihin PS4/Xbox1/PC -versioihin. Todennäköisesti kaikki on käsketty työstämään next-gen versioita että saadaan ne ulos joulumarkkinoille. Kaikki muu on toissijaista. Sitäpaitsi heisteja on paljon fiksumpi markkinoida next-gen versioiden yhteydessä, kun siellä on lisää kuluttajia ketkä ei ole vielä maksaneet pelistä. PS3/Xbox360 -kuluttajat on pelinsä maksaneet, eikä niitä tarvi miellyttää. Vaikea uskoa että joku jaksaa vielä tän kaiken jälkeen puolustella Rockstaria. :D Ja vielä pari vuotta pitäis odotella lisäreitä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Mulla on jo popparit valmiina sitä varten kun ihmiset pettyy noihin ja alkaa taas vähintään vuoden kestävä itkeminen aiheesta :D

Sama. Eikä voisi vähempää kiinnostaa noi heistit, on se muutenkin hauskaa.

Itseäni kiinnostaa enemmänkin tuo, että saanko millin ennakkotilaamalla pc-version sen jälkeen kun konsoliversiot on julkaistu. En yleensä halua ennakkotilata mitään, mutta tuo milli on kuitenkin milli virtuaalisenakin pelissä jossa se on iso raha, ainakin meille joillekin.

Sitten tuo kommentti koskien sitä, että ps3/360 pelaajat on pelinsä jo maksaneet niin heitä ei tarvitse miellyttää. Niin siis meinaat, että ne samat ihmiset eivät ole nyt ps4/one pelaajia? Ostin tämän ps3:lle julkaisussa, mutta haluan pelata sitä pc:llä näillä uusilla herkuilla siitä huolimatta, koska aidosti nautin pelistä. Eihän se kivaa ole ostaa peliä uusiksi, mutta se on jokaisen oma valinta ja sanoisin, että aika iso osa uuden version ostajista osti myös alkuperäisen. mutta ei tarkoita etteikö vanhoille alustoille jämähtäneitäkään tarvisi miellyttää jos haluavat pitää onlinen elossa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Asiasta (myöhästyminen) saa valittaa koska R* mainosti kovasti näiden tulemista jo aikoja sitten. Mikäli kyseessä olisi EA tai Ubi niin varmasti olisi useampi samaa mieltä mutta nyt pitää puolustella rokkistarboja.

Ja nämä popparihemmot ei ilmeisesti tajua myöskään sitä että ne odotukset joita joillekin tästä on syntynyt, ovat myös sen kautta tulleet kun tässä on jouduttu näin kauan odottamaan. Ei siis odottajien omaa tyhmyyttä vaan taas sen tahon joka näitä lupaili.

Itse en erityisemmin näitä enää odota kun homma on aika Duke Nukem Forever. Käyn kyllä kokeilemassa kun (tai jos) ne sinne ilmestyvät. En usko myöskään että valitan vaikka olisivat paskinta ikinä, sillä into koko peliä kohtaan on laskenut sen verran että sieltä vain mieluusti poistuu jos ne ovat sontaa. On tässä muutakin pelattavaa.