Rockstar ottaa tutkintaan aikaiset Grand Theft Auto V -myynnit

Rockstar Games ei ole tykästynyt Grand Theft Auto V:n aikaisiin lähetyksiin, vaan on aikeissa tutkia, miksi näin pääsi käymään.

16.9.2013 00:33

Grand Theft Auto V on kenties kuluvan vuoden suurimpia pelijulkaisuja, minkä myötä odotus peliä kohtaan on ollut luonnollisesti myös valtaisa. Jotkin onnekkaat ovatkin tietysti jo päässee peliin käsiksi ennen sen virallista saapumispäivää, mikä ei erityisemmin näytä lämmittävän kehittäjä Rockstar Gamesin mieltä.

– Tutkimme parhaillaan aikaisia ”myyntejä” selvittääksemme, kuinka ja miksi sellaisia on päässyt tapahtumaan, Rockstar tiedotti GamesIndustry International -sivustolle.

Vaikka julkaisu onkin käytännössä jo ovella, on Rockstar toivonut jälleenmyyjien noudattavan julkaisupäivää varsin tarkasti. Brittiläinen pelikauppaketju GAME ilmoitti aiemmin tällä viikolla saaneensa pelitalolta tiedotteen, jossa maan jälleenmyyjiä kehoitettiin lähettämään pelit asiakkaille vasta syyskuun 16. päivä.

Virallisesti Grand Theft Auto V:n julkaisu koittaa tulevana tiistaina. Suomessa jotkin kaupat ovat järjestämässä peliä varten myös yömyyntejä.

Lähde: GamesIndustry, Videogamer

Lisää luettavaa