Rockstar paljasti GTA Online -suunnitelmiaan, ryöstöt tulossa keväällä / Uutiset / pelaaja.fi

Rockstar paljasti GTA Online -suunnitelmiaan, ryöstöt tulossa keväällä

3.04.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Kehittäjä Rockstar Games on paljastanut suunnitelmiaan Grand Theft Auto Onlinen kevätpäivitysten varalle.

Grand Theft Auto V:n verkkopeli saa kevään aikana useammankin päivityksen. Seuraava GTA Online -päivitys saapuu pelaajien käsiin jo ensi viikolla. Kevään ensimmäinen päivitys tuo mukanaan mahdollisuuden luoda omia kaappaustehtäviä, joissa joukkueiden pitää varastaa vastapuolen omaisuutta hieman perinteisen lipunryöstön tapaan.

Myöhemmin ilmestyvä High Life -päivitys taas tarjoaa GTA Online -pelaajille tukun uutta sisältöä. Päivitys tuo uusia korkealuokkaisia asuntoja, asiaankuuluvia vaatetusvaihtoehtoja, uuden kiväärin sekä useita näyttäviä ajoneuvoja. Lisäksi pelaajat voivat päivityksen jälkeen omistaa samaan aikaan kaksi eri kiinteistöä autotalleineen.

Viimeisimpänä kevätpäivityksenä Rockstar lupailee tuovansa paljon pyydetyt ryöstöt GTA Online -valikoimaan. Toistaiseksi ryöstöpäivityksen aikataulua ei ole vahvistettu, mutta päivityksen myötä GTA Onlinen verkkopelissä päästään osallistumaan yhteistyössä erilaisiin ryöstötehtäviin maineen ja kunnian innoittamina.

Rockstar kertoo loppuvuoden aikana julkaisevansa GTA Online -päivitysten ohella myös tarinavetoista lisäsisältöä Grand Theft Auto V:n yksinpelitilaan.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

GTA Onlinen verkkopelissä päästään osallistumaan yhteistyössä erilaisiin ryöstötehtäviin [u]maineen[/u] ja [u]kunnian[/u] innoittamina.

Sanat on tosiaan synonyymeja. Olisikohan maine ja mammona? tai muuten Rockstar on aika viheliäinen lafka.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Lisää tarinaa kelpaapi.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

PC:lle kiitos!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä gurgi

Sanat on tosiaan synonyymeja. Olisikohan maine ja mammona? tai muuten Rockstar on aika viheliäinen lafka.

Kyllä minusta "maine" ja "kunnia" ovat eri asioita eikä mitään synonyymejä. Wiki kertonee enemmän, tarvinneeko linkittää.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä zappah

.

Maine voi olla negatiivinenkin asia. Se on laajan ihmisjoukon käsitys henkilöstä. Kunnia taas tarkoittaa että kunnioitetaan. Eli se ei ainakanaa yleensä ole paha juttu.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä gurgiSanat on tosiaan synonyymeja. Olisikohan maine ja mammona? tai muuten Rockstar on aika viheliäinen lafka.Kyllä minusta "maine" ja "kunnia" ovat eri asioita eikä mitään synonyymejä. Wiki kertonee enemmän, tarvinneeko linkittää.

Hah! Syö kakkaa. Pistä ihmeessä sitä linkkiä jossa kumotaan tuo.