Rockstar paljasti Red Dead Onlinen – tulossa hieman Red Dead Redemption 2:n julkaisun jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Rockstar paljasti Red Dead Onlinen – tulossa hieman Red Dead Redemption 2:n julkaisun jälkeen

19.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Rockstar Games on jakanut ensimmäisiä yksityiskohtia koskien Red Dead Redemption 2:n moninpelipuolta. Grand Theft Autolta otettuun malliin pelin verkko-osuutta kutsutaan Red Dead Onlineksi, ja sen luvataan yhdistävän tarinankerrontaa sekä kilpailullisia että yhteistyövetoisia pelielementtejä.

Rockstarin mukaan Red Dead Online on alkuperäisenRed Dead Redemptionin moninpelin eräänlainen evoluutio, joskin selkeimmin se tuntuu muistuttavan tällä hetkellä Grand Theft Auto Onlinea. Mukaan Red Dead Onlineen voi siis hypätä niin kaverin kanssa kuin yksinkin, ja odotettavissa on jatkuvalla syötöllä peliä laajentavia ja viilaavia päivityksiä. Pohjansa verkkopuoli ottaa tietysti mekaniikkoineen kaikkineen pääpeliltä..

Aivan heti Red Dead Redemption 2:n julkaisussa Red Dead Onlineen ei päästä kuitenkaan käsiksi. Suunnitelmana Rockstarilla on avata verkkoseikkailut marraskuussa, jolloin moninpelipuoli on yhä vasta julkisessa betavaiheessa. Kehittäjät myöntävätkin jo heti suoraan, että aluksi moninpelikokemus saattaa olla hyvinkin epävakaa pelin koon ja pelaajamäärien johdosta.

IGN-sivuston saaman haastattelun mukaan Red Dead Online ei ole korvaamassa GTA Onlinea, vaan myös siihen on yhä suunnitelmissa päivityksiä aina hamaan tulevaisuuteen asti. Kokonaisuudessaan IGN.n haastattelun löytää tästä

Red Dead Redemption 2 julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 26. lokakuuta.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aiemman pelin moninpeliä jauhoin sinne viidennelle prestigelle asti, eli ainakin silloin maistui. GTA Online taas on viihdyttänyt lähinnä kavereiden takia mutta silloinkin on usein miettinyt, että onko tässä nyt mitään hauskaa.

Tämän uuden suhteen toivoisin ettei olisi yhtä tuskaista lataamista joka välissä kuten GTA Onlinessa. Siinä saa aika paljon katsella lataamisrinkulaa.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Katsotaan mitä tulee. GTA O ei koskaan innostanut, mutta jos tämä tarjoaa hyvää immersiota kaverien kanssa, sitten voin olla tyytyväinen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pc-versiota odotellessa. Rockstarin bs-taktiikka ei toimi meikäläiseen tällä kertaa. Online ei kiinnosta yhtään.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Itellä nousi hype kyllä ku katto tän pätkän. https://www.youtube.com/watch?v=PiItWBjAOkA . Alun voi kattoo ihan huoletta, se puhuu vaan mekaniikoista tms. ja varottelee sitte ku alkaa puhuun juonesta, jos haluaa välttää spoilereita.

Nostoja