Rockstar vahvisti Grand Theft Auto IV:n Steam-vetäytymisen – "tutkimme toisia mahdollisuuksia jakaa GTA IV:ää pc:lle" / Uutiset / pelaaja.fi

Rockstar vahvisti Grand Theft Auto IV:n Steam-vetäytymisen – "tutkimme toisia mahdollisuuksia jakaa GTA IV:ää pc:lle"

13.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Rockstar games, Rockstar, GTAIV, GTA IV, Grand Theft Auto, GTA, Grand Theft Auto IV, Steam,

Rockstar Games on kommentoinut viikonloppuna huomiota herättänyttä Grand Theft Auto IV:n Steam-myynnin päättymistä.

Rockstarin tiedotteen mukaan pelin kauppaaminen lakkautettiin johtuen sen kytköksistä Microsoftin edesmenneeseen Games for Windows Live -palveluun. Myynnin loppuminen on koskenut niin pelin perusversiota kuin sen kaiken kattavaa Complete Editionia. Sen itsenäinen lisäsisältökokoelma Episodes from Liberty City on yhä silti myynnissä niin kuin myös pelin PS3- ja Xbox 360 -versiot.

Grand Theft Auto IV luotiin alkujaan Games for Windows Live -alustalle. Microsoftin lopetettua sen tukemisen, ei pelin nykyisen version myynnin jatkamista mahdollistavia lisäavaimia voi enää luoda. Tutkimme muita mahdollisuuksia jakaa GTA IV:ää pc:lle ja kerromme lisää niin nopeasti kuin pystymme, Rockstar toteaa.

Toistaiseksi Grand Theft Auto IV:ää ei ole ollut ollenkaan saatavilla sen kehittäjän oman Rockstar Games Launcherin kautta. Kovasti on kuitenkin uskottu, että mikäli pc-paluu tapahtuu, tapahtuisi se ainakin juuri Launcherin kautta.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli siis poistatte sen paskan pelistä niinkun Capcom teki Resident Evil 5:n kohdalla (ja saisi tehdä myös Operation Raccoon Citylle) ja laitatte pelin takaisin Steamiin, mutta me kaikki tiedämme minne se päätyy yksinoikeudella.

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Loistava uutinen. Tehnyt niin pitkään mieli pelata tämä mestariteos uudestaan PC-alustalla, mutta valitettavasti GFWL estänyt ostamasta. Samalla pientä optimointia, niin tästähän kehkeytyy ihan kunnollinen klassikko.