Rokkaava 2D-mätkintä palaa – Guilty Gear Xrd -SIGN- julkistettu (päivitetty)

Arc System Works on työstämässä täysin uutta osaa Guilty Gear -sarjaan. Kunnioitettavan jäätävää Xrd -SIGN- -lisänimeä kantava peli käyttää hyödyksi Epicin Unreal-teknologiaa.

19.5.2013 20:12

Vauhdikasta 2D-mätkintää jo vuosien edestä tarjonnut Guilty Gear -sarja palaa. Viime vuosina vahvemmin Persona 4 Arenan ja BlazBlue-sarjan parissa työskennellyt Arc System Works on paljastanut tänään sunnuntaina, että se on kehittämässä parhaillaan kokonaan uutta Guilty Gear Xrd -SIGN- -taistelupeliä.

Epic Gamesin Unreal Engine -teknologiaa hyödyntävä peli on trailerinsa perusteella tarjoamassa jälleen ainakin pääasiallisesti sivulta kuvattuja yhteenottoja. Pelin visuaalinen anti ei tällä kertaa vaikuta kuitenkaan luottavan niinkään 2D:n voimaan, vaan mukana näyttäisi olevan myös kolmatta ulottuvuutta hyödyntäviä elementtejä.

Xrd’n ohjaajan pallilla istuu tuttuun tapaan pelisarjan keulakehittäjä Daisuke Ishiwatari. Trailerin antaman musiikkinäytteen perusteella mies toimii myös uutukaisen säveltäjänä.

Minkäänlaista julkaisuikkunaa Guilty Gear Xrd -SIGN- ei ole vielä saanut. Myöskään sen tukemista alustoista ei ole parhaillaan vielä tietoa. Hurjimmillaan onkin jo epäilty, että luvassa voisi kenties olla seuraavan sukupolven laitteistollekin suunnattua mättöä.

Päivitys kello 18.10: Japanilaisen 4Gamer-sivuston mukaan peli vaikuttaisi olevan parhaillaan kehitteillä ainakin Segan tuoreelle RingEdge2-kolikkopelilaitteistolle. Samalla teknologialla on toistaiseksi lähinnä pyöritetty vasta Guilty Gear XX -pelin Accent Core Plus R -versiota ja Under Night In-Birthia.

 

Lisää luettavaa