Rokkaava PlayStation-mätkintä löytääkin tiensä Eurooppaan asti / Uutiset / pelaaja.fi

Rokkaava PlayStation-mätkintä löytääkin tiensä Eurooppaan asti

22.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Viime vuoden puolella niin Amerikassa kuin Japanissakin näyttävää sivulta kuvattua mätkintää tarjonnut Guilty Gear Xrd -Sign- on saapumassa sittenkin virallisesti Eurooppaan. Kesäkuun 3. päivän koittaessa pelin pitäisi tupsahtaa vanhalla mantereella sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 3:lle.

Euroopassa peliä tullaan myymään kylläkin vain ladattavassa muodossa. Mikäli fyysinen versio siis kiinnostaa, täytyy eurooppalaisten tyytyä edelleen joko pelin amerikkalaiseen tai japanilaiseen versioon. Onneksi tuotos on aluekoodivapaa.

Euroopassa uuden Guilty Gearin julkaisu näyttäisi tapahtuvan tällä kertaa Sonyn ja pelin Amerikkaan tuoneen Aksys Gamesin yhteistyönä. Tieto on lupaava, sillä pelin kehittänyt Arc System Works vastasi aikoinaan itse BlazBlue: Chrono Phantasma -pelinsä Eurooppa-julkaisusta, mikä jäi erittäin puolitiehen. Vielä tälläkään hetkellä peli ei ole esimerkiksi Suomessa myynnissä virallisesti, kun taas Kyproksella tai Luxemburgissa tätä ongelmaa ei ole.

Lähde: PlayStation Blog, PlayStation, Pegi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olin että jes, kunnes luin, vain ladattavassa muodossa. Buu buu! Täytyy sittenkin importata jenkeistä törkyseen hintaan.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7
Lainaus käyttäjältä snaketus

Olin että jes, kunnes luin, vain ladattavassa muodossa. Buu buu! Täytyy sittenkin importata jenkeistä törkyseen hintaan.

Japanin ja varmaan aasian versiot ovat myös käännetty täysin englanniksi.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Yli vuosi jenkkilän ja japanin julkaisun jälkeen, vain digitaalisena, luultavasti täyteen hintaan (ollut jo alessa plus on 40 dollarin luokkaa jenkeissä). Olisitte voineet suoraa kertoa, ettette halua minun hankkivan euro versiota. Ainiin ja DLC:tä ei ole lisätty koko pakettiin.

Nostoja