Rokki ei raikaa vielä tänä vuonna – kitaraopetuspeli Rocksmith+ viivästyi ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Rokki ei raikaa vielä tänä vuonna – kitaraopetuspeli Rocksmith+ viivästyi ensi vuoteen

15.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Ubisoftin uusi kitaraopetuspeli Rocksmith+ ei saavukaan vielä tämän vuoden puolella.

Kesäkuun E3-tapahtumassa paljastetun Rocksmith+:n piti alun perin ilmestyä vielä kesällä, mutta nyt julkaisun kerrotaan viivästyneen ensi vuoden puolelle. Ubisoft ei tarjonnut tässä vaiheessa tarkempaa julkaisuajankohtaa tilausmallilla toimitettavalle pelille, jonka on määrä saapua sekä pc:lle, konsoleille että mobiililaitteille. Viivästyksen kerrotaan tarjoavan kehittäjille mahdollisuuden keskittyä Rocksmith+:n ydintoimintojen viilaamiseen heinäkuussa järjestetyn suljetun betatestin palautteiden perusteella.

Rocksmith+ -tuottaja Arthur von Nagelin kirjoittaman blogipäivityksen mukaan studio panostaa ennen julkaisua niin kappalevalikoiman kasvattamiseen, nuotintunnistukseen, opetustoimintoihin ja käyttöliittymään. Rocksmith+:n kerrotaan tavoittelevan tuhansia kappaleita pelin julkaisun aikoihin, jonka lisäksi kappalevalikoimaa aiotaan kasvattaa pelin elinkaaren varrella.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Varmaan tärkein muutos minulle henk.koht. on se, että Rocksmith+ dev diaryn mukaan tulisi tukemaan suoraan myös käyttäjien omia kotistudiovermeitä, eli "Real Tone" -kaapelilla voi heittää vesilintua ja plugata soittimen omaan äänikorttiin, joka hoitaa homman sata kertaa paremmin.

Ainut mikä sapettaa on tuo kuukausimaksullisuus. Itse olen käyttänyt kohtuullisen määrän rahaa Rocksmith 2014:n kappalepakettien ostelemiseen, joten jos edes ne kappaleet saisi ilmaiseksi pelattavaksi, niin ei jäisi ihan niin paha kusen maku suuhun.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

RockSmith oli kiva peli 7 vuotta sitten kun opetteli soittamaan pelissä Iron Maiden klassikkon The Trooperin :D

Nostoja