RollerCoaster Tycoon laittaa vatsan sekaisin pc:llä jälleen ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

RollerCoaster Tycoon laittaa vatsan sekaisin pc:llä jälleen ensi vuonna

15.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Atari on paljastanut seuraavan pc:lle tuloaan tekevän RollerCoaster Tycoon -pelin. Lisää huvipuistoja päästään rakentamaan jälleen vuoden 2015 alussa, jolloin julkaisunsa näkee RollerCoaster Tycoon World.

Yhdysvaltalaisen Pipeworksin kehittämä World on ensimmäinen kunnollisempi RollerCoaster Tycoon -peli pc:llä sitten vuoden 2004 nähdyn RollerCoaster Tycoon 3:n. Uusin osa saapuu varustettuna nyt neljää pelaajalla tukevalla yhteistyötilalla, parannetuilla rakenteluominaisuuksilla sekä mahdollisuuksilla vierailla muiden pelaajien huvipuistossa ja jakaa kyhäämiensä laitteiden pohjapiirrustuksia.

Jo aiemmin tänä vuonna Atari yritti tuoda uusia tuulia RollerCoaster Tycoon -sarjaan On5-studion kehittämällä RollerCoaster Tycoon 4 -mobiilipelillä, joka ei tosin saanut järin ruusuista vastaanottoa. Worldin osalta Atari onkin jo kiireellä lupaillut, että peli täysin pc:lle sovitettu kokemus ja vapaa myös mikromaksuista.

Lähde: Atari, RollerCoaster Tycoon (twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Tuota viimeisintä kunnon osaa, eli tycoon 3:sta tuli aikanaan pelattua ahkerasti ja kyllähän siitä nautti, vaikka mitään ihmeempää en tehnytkään tai edistynyt pelissä. Tuossahan oli joku hiekkalaatikko-moodi jossa sai rakennella vapaasti eikä tarvinnut resursseista välittää. Ja kyllä kiinnostaisi palailla pelin pariin tämän uuden osan myötä, mutta harmi vaan pc:tä ei itseltä löydy ja tuskin mac-versiota siintää horisontissa.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Ohhoh. Nostalgia iskee, kaikki ne tunnit ekassa RC:ssä... Odottelulistalle.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Koska tulee uus pizza tycoon. Haluun sen!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Uutisen viimeinen lause lämmittää mieltä. Tätä voisu harkita.