Romantiikkaa, metallia ja englantilaista maaseutua – meditatiivinen The Magnificent Trufflepigs paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Romantiikkaa, metallia ja englantilaista maaseutua – meditatiivinen The Magnificent Trufflepigs paljastui

10.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
The Magnificent Trufflepigs, Arthur Darvill, Luci Fish, AMC Games, SundanceTV, seikkailu

Romantiikkaa, mysteereitä ja metalliromun etsintää yhdistävä seikkailupeli The Magnificent Trufflepigs on paljastunut. Switchille ja pc:llä tulossa oleva teos on työn alla brittiläisellä Thunkd-studiolla, jossa projektia vetää Everybody's Gone to the Rapturen vanha pääsuunnittelija Andrew Crawshaw.

The Magnificent Trufflepigs sijoittuu idylliselle englantilaiselle maaseudulle, jossa nouruuden seikkaillullisia hetkiä muisteleva Beth päätyy etsimään aarteita metallinpaljastimen kanssa. Apua tämä saa reissullaan pelaajan ohjastamalta toveriltaan Adamilta, joka matkan varrella rakentaa suhdettaan Bethiin keskustelujen ja löytöjen kautta. Luonnollisesti kaikki ei ole lopulta myöskään ihan sitä, miltä aluksi saattaa näyttää.

The Magnificent Trufflepigsin on määrä ilmestyä vielä alkukesästä AMC Gamesin julkaisemana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Aika Firewatch-henkiseltä vaikuttaa. Ihan mielenkiintoinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miksi näissä pitää olla aina tämä hitaan kävelyn perisynti mukana? Olisi niin paljon mukavampi pelata kun ei tarvitsisi hitaasti hölkkäillä näitä läpi. Peleihin on ollut iät ja ajat mahdollista laittaa joko juoksunappi tai käyttää tatin eri asteita eri nopeuksiin ja antaa pelaajan päättää juokseeko päätä pahkaa vai tutkiiko rauhallisesti.

Itse en edes juoksisi kuin silloin kun menee vanhan edestakaisin ramppaamiseksi.