Romantiikkaa, taivaallisia sointuja ja henkeäsalpaavaa kuvastoa tarjoavasta Havenista julkaistiin ensimmäinen pelikuvaa esittelevä traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Romantiikkaa, taivaallisia sointuja ja henkeäsalpaavaa kuvastoa tarjoavasta Havenista julkaistiin ensimmäinen pelikuvaa esittelevä traileri

10.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

The Game Bakers on julkaissut uuden pelikuvaa esittelevän trailerin studion tulevasta romanttisesta tieteisseikkailusta Haven, joka näyttäisi poikkeavan melkoisesti kehittäjien edellisestä Furi-toiminnasta.

Tekijät kuvailevat uutta peliä helposti lähestyttäväksi tarinalliseksi rooli- ja seikkailupeliksi, jossa toisiaan rakastava pariskunta yrittävät selvitä elossa vieraalla planeetalla. Peli yhdistää planeetan tutkimista ja taistelua, jossa molempia hahmoja ohjataan samanaikaisesti pitämällä nappeja pohjassa ja vapauttamalla ne tehdäkseen erilaisia komboja ja yhteishyökkäyksiä.

Kokemusta suositellaan pelattavaksi kahdestaan, vaikka peli on pohjimmiltaan yksinpelattava. Pelaajan tekemät valinnat dialogipuissa vaikuttavat tarinankulkuun, ja niillä luvataan olevan myös kauaskantoisia vaikutuksia.

Haven julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Switchille ensi vuonna. Lopullista alustavalikoimaa ei ole lyöty vielä lukkoon.

Lähde: The Game Bakers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jälleen peli, joka vaatii testaamisen ennen kuin osaa sanoa tykkääkö vai ei. Sen verran erikoisen oloinen taistelusysteemi. Child of Lightissa oli systeemi, jonka kaltaista en ollut ennen pelannut enkä osannut todellakaan videoiden perusteella sanoa jaksanko sitä itse. Tykkäsin kyllä kun pääsin itse pelaamaan.