Roolipelaaminen ja tasoloikka yhdistävät voimansa syksyllä – terävän värikylläinen Indivisible on päivätty / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelaaminen ja tasoloikka yhdistävät voimansa syksyllä – terävän värikylläinen Indivisible on päivätty

10.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
lab Zero Games, Indivisible, Valkyrie Profile, roolipeli, julkaisupäivä , 5050 Games, 8. lokakuuta,

Amerikkalaisstudio Lab Zero Games tunnetaan yhä vain taistelupeli Skullgirlsista, mutta hiljalleen tähän pitäisi olla tulossa muutos. Lokakuun 8. päivä elämänsä aloittaa Indivisible, jonka kehittäjä tuo 505 Gamesin ja reilun 2,2 miljoonan dollarin joukkorahoitustuella PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Windows-, Mac- sekä Linux-koneille.

Myöhempänä ajankohtana Switch-versiokin on vielä tulossa.

Taistelupelin sijaan Indivisible on yhdistelmä rooli- ja tasoloikkaseikkailua hieman Square Enixin Valkyrie Profile -sarjan tapaan. Pelimaailman tutkiskelu tapahtuu näin ollen ympäristöissä kaksiulotteisesti pomppien, kun taisteleminen on osin realiaikaista mahdollisimman tehokkaiden ketjuhyökkäysten toteuttamista hahmojen kykyjen rajoissa.

Oma huomattava erikoisuutensa Indivisiblella on tietysti taas Lab Zero Gamesille tyypillinen terävä piirrostyyli. Pelaamisen pitäisi pysyä monipuolisena jo sillä, että erilaisia sankarihahmoja mukaan luvataan reilut 20 kappaletta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja