Maailman ensimmäiseksi musikaaliroolipeliksi kuvailtu Soon Serenade -tietokonepeli ei näillä näkymin näe sittenkään päivänvaloa. Peliä omin voimin kehittänyt suunnittelija Robby Mulvany on kertonut jäädyttäneensä erikoisen projektinsa kiinnostuksen puutteen takia.

Pelin Facebook-sivut kertovat teoksen olleen kehitteillä vuoden 2010 kesästä lähtien ja että se olisi ollut alkujaan tarkoitus julkaista jo vuosi sitten. Tiedotteessaan Mulvany antaa kuitenkin ymmärtää, että pelissä piisaisi kehittävää kenties vielä parinkin vuoden verran, mikä ei hänen yhden miehen yhtiölleen olisi todennäköisesti ollut järin hyväksi.

Vaikka indiekehittäjä kokeekin Soon Serenaden jäävän kenties hänen viimeiseksi peliprojektikseen, ei hän täysin poissulje mahdollisuutta palata sen pariin vielä joskus. Mulvany uskookin edelleen, että vaikkei teos ole juuri kerännyt ihmisten huomiota, pitäisi kyseessä oikeasti olla hyvä roolipeli.

Maistiaisia pelin tyylistä voi katsastaa oheisesta trailerista. Myös peliä varten työstetty ääniraita on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi täältä.

Linkki traileriin

Lähde: PC Gamer, Develop,

Lisää luettavaa