Roolipelifanit herätys! Dragon Age: Origins saatavilla nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelifanit herätys! Dragon Age: Origins saatavilla nyt ilmaiseksi

8.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Dragon Age: Inquisitionin julkaisuun on aikaa enää reilu kuukausi, joten nyt jos koskaan alkaa olla viimeistään hyvä aika tutustua Dragon Age -sarjan aiempiin osiin. Osuvasti osana Origin-pelipalvelun Talo tarjoaa -ohjelmaa Electronic Arts jakeleekin nyt viikon ajan ilmaiseksi Dragon Age: Originsia pc:lle.

Pelin voi käy lataamassa sen oman tuotesivun kautta. Tarjolla on perusversio BioWaren tuotoksesta.

Dragon Age: Origins on toinen peli, jota jaetaan tällä hetkellä osana Talo tarjoaa -ohjelmaa. Aina lokakuun 28. päivään asti Origin-palvelusta voi käydä nappaamassa myös niin Windows- kuin Mac-koneelleen Bejeweled 3 -pulmapelin.

Aikaisemmin Talo tarjoaa -ohjelmasta on irronnut myös muun muassa Dead Spacea, Battlefield 3:a ja Plants vs. Zombiesia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tulikin käytyä jo lunastamassa tämä. Ehkä nyt annan sarjalle uuden mahdollisuuden. En vaan innolla odottele sen kakkososan pelaamista. Sellaset kauhutarinat pelistä kuullut. Uusin osa toki näyttää ihan hyvältä. Ellei sekin nyt sitten ole ylihypetetty, mutta toisaalta niillä on taas todistettavaa, joten ehkä siihen on panostettu.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ei ole yhtään tietoa mitä Dragon aget edes ovat joten varmaankin nyt sitten on hyvä vaihde sekin selvittää :P

Käyttäjän Nabixy kuva
Nabixy

Kiitos muistutuksesta, Pelaaja! Paljon on tullut ilmaisia pelejä lunastettua Originin kautta, harvoja kuitenkaan pelattua. Sovellus tulee lähinnä käynnistettyä juuri silloin kun näitä ilmaisia pelejä jaellaan, eivätpä ne siellä kirjastossa haitaksikaan ole. Syy Originin vähäiseen käyttöön piilee lähinnä siinä, että Steam tarjoaa niin paljon paremmat skenet pelien ympärille; keskustelupalstat, oppaat, oheismateriaalit, yleensä pelisaavutukset, keräilykortit ja useimmiten vielä pilvitallennuksen. EA:n yksinoikeuspelit ja nämä ilmaiset lahjat ovatkin Originin ainoat hädin-tuskin-hengissä-pitävät valttikortit...

Käyttäjän Core kuva
Core

Tuli lunastettua. Ei ole ihan mun tyylinen peli, mutta vois tuota kokeilla ja jos maistuu niin vois harkita Inquisitionia.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Olen kolmea eri ilmaispeliä yrittänyt lunastaa moneen otteeseen eri vuorokauden aikoihin eri selaimilla, mutta aina sama ilmoitus vaikka mitä yrittää. "Hetkinen. Tapahtui ongelma, jonka takia pyyntöäsi ei voitu suorittaa.. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, yritä vain myöhemmin uudelleen." Ei väkisin. :P

Käyttäjän Timoyr kuva
Timoyr

Just tänään ostin PSN storesta kun makso 4e... No onneks ei sentää enempää menny.

Käyttäjän nuke kuva
nuke (ei varmistettu)

"Hetkinen. Tapahtui ongelma, jonka takia pyyntöäsi ei voitu suorittaa.. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, yritä vain myöhemmin uudelleen."

Samaa paskaa kuin Izmou sanoi aiemmin..
Liekö kuitenkin rajotettu että paljonko niitä ilmasia jaetaan. Tarjotaan virheilmotusta osalle porukasta niin ei tartte suoraan sanoa että ei näitä nyt kaikille anneta =)

Ei mitään ongelmaa jos koittas jotain ostaa, hyvin antaa mennä kassalle.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Steamista ostin tänä vuonna ja juuri tuossa kuukausi sitten tuli pelattua läpi. Sai ostamaan myös Dragon Age 2n minkä pelasin myös läpi hetki sitten.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Minulla ainakin toimii toi pelin hankkiminen originissa täydellisesti.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Jos kuitenkin odottaisitte ettekä vaan hakkaisi sitä Refresh-nappia...sehän sen ongelman aiheuttaa.