Roolipelihitti Pillars of Eternity kääntyy analogiseksi kokemukseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelihitti Pillars of Eternity kääntyy analogiseksi kokemukseksi

29.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Obsidian Entertainmentin joukkorahoitettu tietokoneroolipeli Pillars of Eternity on kääntymässä seuraavaksi analogiseksi pelikokonaisuudeksi. Zero Radius Games -nimisen yhtiön toimesta Kickstarterissa on käynnistynyt nyt loppuviikosta Pillars of Eternity: Lords of the Eastern Reach -nimisen korttipelin joukkorahoituskampanja, joka jo kirjoitushetkeen mennessä on onnistunut saavuttamaan 30 000 dollarin minimitavoitteensa.

Lords of the Eastern Reachista on tarkoitus muodostua 2-4 pelaajalle kerralla tarkoitettu pelikokemus, jossa korttien lätkijät sekä rakentavat omia kaupunkejaan, puolustavat niitä että myös lähettävät omia seikkailijoitaan jahtaamaan aarteita ja muiden pelaajien päitä. Menestys pelissä palkitaan voittopisteillä, jotka määrittävät lopulta aina otteluiden voittajat.

Pillars of Eternity -kehittäjä Obsidian Entertainment on virallisesti mukana tukemassa Lords of the Eastern Reachin muodostumista. Pelin varsinainen ydintiimi ei sekään kylläkään koostu mistään tuntemattomista nimistä, sillä Lords of the Eastern Reachia ovat olleet luomassa sekä alkuperäisen Falloutin pääsuunnittelija Chris Taylor että myös esimerkiksi Planescape: Tormentin ja Icewind Dalesin parissa työskennellyt Scott Everts.

Projektista ja sen taustoista voi lukea yksityikohtaisemmin sen Kickstarter-sivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Laatupelejä tuntuu tulevan Kickstarterin ja Early Accessin kautta jatkuvasti. Tuli osallistuttua tähänkin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nopeasti katsoin että "JES OLISIKO UUTISTA GWENTISTÄ!" mutta ei. Niin kovasti on Witcher 3:n korttipeli iskenyt että olisin heti ostanut pari pakkaa jos sitä myytäisiin erikseen. Vaan eipä myydä. Ajattelin että uutinen olisi ollut jotain tyyliin: "Witcherin korttipelistä myyntiin oikea versio" tms.

Netistä kyllä saisi kivaan 80 punnan/dollarin (en muista kumman) hintaan Onen erikoisversiossa olleet kaksi pakkaa mutta en ehkä niin innoissani kuitenkaan ole.

Ja liekö sitten lopulta Gwent kovin tasapainotettu peli jos oikeasti alkaisi pelaamaan. Witcher 3:ssa se vain on todella hauskaa ja tulee aina pelattua kun uusi tyyppi siihen antaa mahdollisuuden.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Ollut aika tykistystä Kickstarter/Early Access cRPG puolella parina viime vuotena. Mielellään tätäkin projektia todellakin tukee.

Lainaus käyttäjältä zappah

Nopeasti katsoin että "JES OLISIKO UUTISTA GWENTISTÄ!" mutta ei. Niin kovasti on Witcher 3:n korttipeli iskenyt että olisin heti ostanut pari pakkaa jos sitä myytäisiin erikseen. Vaan eipä myydä. Ajattelin että uutinen olisi ollut jotain tyyliin: "Witcherin korttipelistä myyntiin oikea versio" tms.

:), eiköhän tuo vielä itsenäiseksi peliksi löydy mobiilialustoja myöten. Toivoisin kyllä itse, että peliä kehitettäisiin nimenomaan The Witcher 3 pelin sisällä.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Xbonen CE:ssä tuli kaksi Gwent - pakkaa (Northern ja Nilfgaard), niillä on tullut pelattua jo kymmeniä pelejä. Mahtavaa ajanvietettä. Mielelläni ostaisin vielä muutkin pakat.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Jos korttipelit kiinnostaa ja kickstarterit eivät ujostuta, niin kannattaa ehdottomasti tsekata myös tämä projekti: https://www.kickstarter.com/projects/31839895/gruff-the-tactical-card-game-of-mutated-monster-go. Hieman reilu vuorokausi aikaa osallistua kyseisen pelin tukemiseen. :)

Nostoja