Roolipelihitti Pillars of Eternity kääntyy analogiseksi kokemukseksi

Pillars of Eternitysta työstetään seuraavaksi virallista korttipeliä joukkorahoituksen voimin.

29.5.2015 15:48

Obsidian Entertainmentin joukkorahoitettu tietokoneroolipeli Pillars of Eternity on kääntymässä seuraavaksi analogiseksi pelikokonaisuudeksi. Zero Radius Games -nimisen yhtiön toimesta Kickstarterissa on käynnistynyt nyt loppuviikosta Pillars of Eternity: Lords of the Eastern Reach -nimisen korttipelin joukkorahoituskampanja, joka jo kirjoitushetkeen mennessä on onnistunut saavuttamaan 30 000 dollarin minimitavoitteensa.

Lords of the Eastern Reachista on tarkoitus muodostua 2-4 pelaajalle kerralla tarkoitettu pelikokemus, jossa korttien lätkijät sekä rakentavat omia kaupunkejaan, puolustavat niitä että myös lähettävät omia seikkailijoitaan jahtaamaan aarteita ja muiden pelaajien päitä. Menestys pelissä palkitaan voittopisteillä, jotka määrittävät lopulta aina otteluiden voittajat.

Pillars of Eternity -kehittäjä Obsidian Entertainment on virallisesti mukana tukemassa Lords of the Eastern Reachin muodostumista. Pelin varsinainen ydintiimi ei sekään kylläkään koostu mistään tuntemattomista nimistä, sillä Lords of the Eastern Reachia ovat olleet luomassa sekä alkuperäisen Falloutin pääsuunnittelija Chris Taylor että myös esimerkiksi Planescape: Tormentin ja Icewind Dalesin parissa työskennellyt Scott Everts.

Projektista ja sen taustoista voi lukea yksityikohtaisemmin sen Kickstarter-sivuilta.

Lisää luettavaa