Roolipelihitti Wasteland 2:ta pelataan konsoleilla vielä syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelihitti Wasteland 2:ta pelataan konsoleilla vielä syksyllä

31.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Lähemmäs vuosi sitten kiitellyn Wasteland 2 -roolipelin julkaissut inXile on vahvistanut julkaisupäivät pelinsä parannelluille Director's Cut -versioille. Pc:llä Wasteland 2:n on määrä luoda nahkansa 13. lokakuuta, minkä lisäksi peli saadaan Euroopassa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. lokakuuta niin fyysisessä kuin ladattavassakin muodossa.

Wasteland 2:n jo omistavat saavat Director's Cut -version ilmaisen päivityksen muodossa. Pelin uusin versio tuo Wasteland 2:een joukon graafisia parannuksia, kiitos tuoreen Unity 5 -pelimoottorin. Samalla peliin lisätään myös muutamia tuoreita järjestelmiä, kuten hahmonkehitykseen liittyvät perk-bonukset ja mahdollisuus iskeä vihollisia tiettyihin ruumiinosiin.

Wasteland 2:n saamista parannuksista huolimatta InXile on parhaillaan kiireinen myös kahden muun pelin kanssa. Toinen näistä on Kickstarterissa pari vuotta sitten rahoitettu PlaneScape: Tormentin henkinen seuraaja Torment: Tides of Numenera ja toinen taas vasta hiljattain joukkorahoitettu neljäs virallinen Bard's Tale -sarjan osa. 

Lähde: InXile

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Vaikuttaa peliltä, johon saa pirusti aikaa kulumaan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Doh, tämähän luvattiin julkaista jo loppukesästä =(....peli kyllä tuli jo ostettua Steamin kesäalesta, mutta nyt joutuu vielä hetken odottelemaan, että tuo Director's Cut päivitys saapuu.

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus

Windows- ja Mac-koneilla Wasteland 2:n on määrä luoda nahkansa 13. lokakuuta

Linux-versio päivittyy myös.

Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Vaikuttaa peliltä, johon saa pirusti aikaa kulumaan.

Peli on tosiaankin erinomainen. Hyvä osoitus Kickstarterin ja Early Accessin erinomaisuudesta. Valitettavasti padilla pelaaminen näyttää todella työläältä, mutta toivottavasti saavat pelattavuuden kuntoon.

Tätä odotellessa voi pelailla vaikka: Batman: Arkham Knight - Play as Alfred

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Fyysiset versiot ovat parhautta.

Nostoja