Roolipelijätti The Witcher 3 siirtyy vuoteen 2015 / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelijätti The Witcher 3 siirtyy vuoteen 2015

11.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

CD Projekt REDin kuumeisesti odotettu roolipeli The Witcher 3: Wild Hunt nähdäänkin kaupoissa vasta ensi vuonna. Kehittäjät vahvistivat asian tiistaina kotisivuillaan julkaisemassaan avoimessa kirjeessä.

CD Projektin mukaan The Witcher 3 oltaisiin voitu saada julkaistuksi vielä vuoden 2014 lopulla, kuten alkujaan suunnitelmissa olikin, mutta lopulta kehittäjät päättivät kuitenkin tätä ajatusta vastaan. Nyt päämääränä on saada peli ulos helmikuussa, mikä sallii hyvin aikaa pelin viimeistelylle.

– Rakkaat pelaajat - me tiedämme, että monet teistä haluaisivat päästä pelaamaan The Witcher 3:a niin nopeasti kuin vain mahdollista. Olemme pahoillamme, että laitamme teidät odottamaan pidempään kuin te ja me alkujaan odotimme. Samalla uskomme pelin kuitenkin olevan odottamisen arvoinen ja että se kohtaa odotukset, jotka olette asettaneet meihin, CD Projektin kirjeessä kerrotaan.

The Witcher 3: Wild Hunt on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös pc:lle. Peliä on kuvailtu muun muassa Skyrimia mittavammaksi avoimen maailman peliksi, joka tuo päätöksen Geralt Rivialaisen ainakin viimeisimmille videopeliseikkailuille.

Lähde: CD Projekt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Ja kukaan ei sitten huomannut, että kirjotin vahingossa PlayStation 4:n sijaan PlayStation 3. Ok? Hyvä.

Mutta mitä itse lykkäykseen tulee, niin vähenee ainakin meikäläisellä nyt huomattavasti kiire hankkia PS4 ja Xbone. Infamoustahan toki pukkaa kohta, mutta sitten alkaakin olla hiljasta taas tovin aikaa. Vuosikymmenen odotetuin peli, Persona 5, kun sekin on edelleen vain PS3-yksinoikeus etc.

-Panu

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Ouch. Nyt kyllä on myönnettävä, että tuli omalla kohdalla tuntuvan kokoinen miinus tämän vuoden pelitarjontaan.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Parempi vaan että viimeistelevät kunnolla. Onhan noita pelejä.

Käyttäjän tikru2 kuva
tikru2

Tätä itsekin "pelkäsin", jotenkin oli sellanen kutina persiissä viime aikoina. Toisaalta tämä on niin massiivinen yritys tehdä kaikkien aikojen Open World RPG, että eipä voi paljoa napista jos haluavat viimeistellä sen vimpan päälle. 2014 vuodesta oli tulossa ihan käsittämättömän huikea pelitarjonnaltaan, mutta kun vuoden selkeästi odotetuin peli tipahtaa pois, niin vähän lässähti fiilikset. Noh, enää vuosi...enää vuosi...

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Syytän tästä konsoleita, juutalaisia ja hallitusta.

Mutta tosissaan, kyllähän tämä hieman harmittaa. Toivon vain, että se toinen suuri roolipelieepos, eli Dragon Age: Inquisition ehtisi kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Eipä siinä mitää, sillä ainakin ehdin päivittää raudan vielä kerran. Peli varmaan saisi nykyisen tietokoneeni pamahtamaan.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Ei kyllä haittaa yhtään. Jo nyt alkuvuodesta on julkaistu pelejä koko vuoden edestä. Lähes kaikki on todella paljon aikaa vieviä (Titanfall, South Park, DS2, Final Fantasy X, Infamous, Diablo III: Reaper of Souls). Nuo kun saa alta pois, niin olisi vielä mahdollisesti WoWin lisäosaa tiedossa jne. Huh huh... Soijaa pukkaa :D

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Paskaa puhuisin jos väittäisin etten ole pettynyt. Helposti oli tämän vuoden yksi odotetuimmista peleistä.

Division saa luvan tulla tänä vuonna tai vuosi 2014 on pettymys.

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

Voi pentele. Oli kyl vuoden odotetuin peli.

Käyttäjän Mardi kuva
Mardi

Odotetuin peli tältä vuodelta ei sitä voi kieltää, mutta toisaalta ei tarvi ostaa uutta konsolia vielä vähään aikaan pölyttymään. Säästellään sinne ensi vuoteen jos vaikka Suomen virallinen julkaisu olisi tapahtunut ja konsolilla olisi enemmän pelejä kun nyt.