Roolipelikaunokainen Child of Light mahdutetaan käsikonsolille / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelikaunokainen Child of Light mahdutetaan käsikonsolille

20.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Kotikonsoleilla ja pc:llä jo tavattu roolipeli Child of Light on saapumassa Vitalle. Ubisoft Montrealin sisuksissa muotonsa saanut peli kääntyy taskuun sujahtavaan kokoon heinäkuun 2. päivä.

Vita-versiosta on tarkoitus saada maailmaan sekä digitaalinen että fyysisessä paketissa myytävä versio. Näistä fyysisen version ostajille luvassa on hieman lisäsisältöä ylimääräisen sivutehtävän, hahmon ja varusteiden muodossa.

Perusversionsa osalta hintaa pelille kertyy noin 15 euroa. Fyysiselle paketille Ubisoft ei ole tarjonnut vielä virallista hintaa, eikä varmaa vielä ole, nähdäänkö sitä Britannian ulkopuolella. Epävarmaa myös on, tuleeko itse peli fyysisen paketin mukana latauskoodina vai ihan pelikasettina.

Ohessa tuore Child of Light -traileri.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Hyvä

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Fyysisestä lisää pelattavaa? Johan on!

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Peliä en vielä ole pelannut, mutta paljon hyvää kuullut joten voisi jopa sen fyysisen version vaikka tilata Briteistä kuhan hinta on kohdallaan.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Fyysisestä lisää pelattavaa? Johan on!

Veikkaan, että tuossa on samat kamat ja tehtävä mitä deluxe versiossa oli eli sivutehtävässä etsitään viisi golemin osaa jolloin sen saa omaan porukkaan mukaan ja sitten sai pari oculia ja siinä se.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Suosittelen, mikäli on aiemmin jäänyt pelaamatta.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

On kyllä niin hyvin toimiva engine että on ihme ettei peliä julkaistu tuolle laitteelle, varsinkin kun sisältää ohjattavan kumppanin joka toimisi mahtavasti kosketusnäytöllä.
Kunhan eivät 3DS versiota tuo - ainakaan ilman lisärakkautta. Raymanin demo oli aivan kauheaa pelattavaa, koska oli periaatteessa sama peli mitä muillakin koneilla, mutta periaatteessa vain resoluutio skaalattuna alas ettei mistään saa selvää ja kaikki äänet kuulostaa kuin tulisi laatikon sisältä.

Nostoja