Roolipeliklassikko palaa taas Kickstartertin turvin - vielä ehdit tukea Bard's Tale IV:tä / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipeliklassikko palaa taas Kickstartertin turvin - vielä ehdit tukea Bard's Tale IV:tä

8.07.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Roolipeliklassikko palaa taas Kickstartertin turvin - vielä ehdit tukea Bard's T

Roolipeliklassikoiden uusioversioista tunnettu Inxile Entertainment on kerännyt kasaan joukkorahoituksen The Bard's Tale -sarjan paluulle.

Inxile tunnetaan niin ikään Kickstarter-kampanjan avulla toteutetusta Wasteland 2:sta sekä Torment: Tides of Numenerasta, jonka on määrä ilmestyä vielä kuluvan vuoden aikana. The Bard's Tale IV:lle studio on onnistunut keräämään yli 1,4 miljoonan dollarin joukkorahoituspotin, kun rahoitusaikaa on jäljellä vajaat kolme vuorokautta. The Bard's Tale IV osoittautui suosituksi projektiksi joukkorahoittajien keskuudessa, sillä 1,25 miljoonan rahoitustavoite täytettiin alle kahdessa viikossa.

The Bard's Tale IV:lle on luonnollisesti asetettu myös jatkotavoitteita alkuperäisen rahoituspotin täytyttyä. Mikäli Kickstarter-kampanja yltää 1,5 miljoonaan dollariin, pääsevät fanit käsiksi "roolipelien supertiimin", eli Bruce Cordellin, Wolfgang Baurin ja Sean K. Reynoldsin suunnittelemiin luolastoihin. 1,7 miljoonassa mukaan hyppää mm. Planescape: Tormentista ja Wasteland 2:sta tuttu Colin McComb. Roolipeliveteraani Chris Avellone (mm. Fallout 2, Icewind Dale -sarja) taas liittyy remmiin 1,9 miljoonan dollarin rajapyykissä.

The Bard's Tale IV on jatkoa 80-luvun alkuperäiselle The Bard's Tale -trilogialle. Pelin on määrä ilmestyä vuoden 2017 loppupuolella pc:lle.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Siitä vain potkimaan kaikki kynnelle kykenevät. :) Kyllähän sen huomaa, että tälläiselle pelille on Suomessa kysyntää(saati sitten maailmalla), kun esim Legend of Grimrockin kaltainen peli on ollut menestys ja Brian Fargon twiitin mukaan Suomi on 9. tukijoiden lukumäärässä Bard's Talen kickstarterissa. ;)

Tällä hetkellä, jos valitsee 25$ tierin saa nämä:

" - The Bard’s Tale IV digital copy
- The Bard’s Tale IV digital manual
- The Bard’s Tale digital copy + the update when it’s available
- The Bard’s Tale II: The Destiny Knight digital copy + the update when it’s available
- The Bard’s Tale III: Thief of Fate! digital copy + the update when it’s available
- Digital code wheel
- Digital graph paper
- Julie Fowlis song from our in-engine video
- Julie Fowlis song "Smeòrach Chlann Dòmhnaill (The Mavis of Clan Donald)" from her latest album, Gach Sgeul.
- Backer forum badge"

Nostoja