Roolipeliklassikko Romancing SaGa 2 palaa nykylaitteilla

Roolipeliklassikko Romancing SaGa 2:ta ei tarvitse pelailla lännessä pian vain mobiililaitteilla. Peli on pian myös saatavilla konsoleille ja pc:lle.

10.12.2017 16:07

Noin 24 vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen japanilainen roolipeli Romancing SaGa 2 ilmestyy pelattavaksi konsoleille länsimaissa. Joulukuun 15. päivä Square Enix tuo pelin kevyesti modernisoidun version Switchille, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Vitalle, eivätkä siinä samalla Windows-koneetkaan jää ilosta paitsi.

Aiemmin Romancing SaGa 2 on ollut pelattavissa lännessä vain mobiililaitteilla, joille se saapui viime vuonna. Pelistä luvattiin pitkään nimenomaan myös juuri Vita-versiota, joten on yllättävää, että se lopulta on tulossa näinkin usealle alustalle. 

Alunperin Romancing SaGa 2 oli japanilaisen Super Nintendon eli siis Super Famicomin -peli. SaGa-sarja on aina ollut hieman paitsiossa lännessä ja varsinkin Euroopassa. Myös Romancing Saga 3:n on luvattu saapuvan vielä länteen ensimmäistä kertaa, joskin Romancing SaGa 2:n viimeisimpien versioiden viimeistely on ollut Squarelle toistaiseksi prioriteetti.

Lisää luettavaa