Roolipeliklassikko Tales of Symphonia palaa Eurooppaan teräväpiirtomuodossa

Tales of Symphonia sekä tämän jatko-osa ovat saamassa teräväpiirtokäsittelyn ja siinä ohessa myös uuden matkalipun länsimaihin.

2.6.2013 03:39

Namco Bandain suuresti arvostettu Tales of Symphonia -roolipeli sekä sen jatko-osa päästään näkemään lännessä teräväpiirtomuodossa. Pelisarjan tuottajana toimiva Hideo Baba on kertonut tuoreessa videotervehdyksessään, että Namco on aikeissa kiikuttaa kasvojenkohotukset saaneet pelit Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan ensi vuoden alussa.

Kumpainenkin peleistä on isketty osaksi työnimellä Tales of Symphonia Chronicles kulkevaa pakettia. Vaikka tuotoksilla onkin vahvahkot Nintendo-kytkökset, ollaan kokonaisuutta parhaillaan tuomassa Sonyn PlayStation 3:lle.

Tales of Symphonia nähtiin Euroopassa Gamecubella alkujaan vuonna 2004. Samana vuonna Namco käänsi pelin myös PlayStation 2:lle, mutta kyseinen versio jäi ikuisiksi ajoiksi Japaniin. Edeltäjänsä varjoon jäänyt jatko-osa Tales of Symphonia: Dawn of the New World saatiin puolestaan Wiille Euroopassa vuonna 2009.

Seuraava Eurooppaan saatava Tales-sarjaan lukeutuva peli on PlayStation 3:n Tales of Xillia. Sen julkaisu tapahtuu 9. elokuuta.

Lisää luettavaa