CD Projekt jakaa parhaillaan omassa kauppapaikassaan ilmaiseksi Eye of the Beholder -trilogiaa sekä periaatteessa myös The Witcher 3: Wild Hunt -roolipelin pc-versiota.

Eye of the Beholder -trilogia kattaa Forgotten Realms -universumiin sijoittuvista rooliepeleistä alkuperäisen Eye of the Beholderin sekä jatko-osat The Legend of Darkmoonin ja Assault on Myth Drannorin. Kokoelma on ladattavissa itselleen 19. kesäkuuta kello 20:00 saakka.

Lisäksi yhtiö tarjoaa GOG Galaxy 2.0 -ohjelmansa kautta ilmaisen pc-kopion The Witcher 3: Wild Huntista kaikille heille, joilta peli löytyy jo jotain muuta kautta. Pc-version saa siis esimerkiksi, jos peli löytyy jo entuudestaan PlayStation 4:lle tai Xbox Onelle ja sen on linkittänyt osaksi GOG Galaxya.

Tarjous on voimassa myös Steam-version omistajille, minkä lisäksi käyttäjät ovat ilmoittaneet saaneensa koodin, vaikka peliä olisi pelannut ainoastaan Xbox Game Passin kautta. Ainoa poikkeus tarjoukseen ovat Nintendo Switch -version omistajat, sillä GOG Galaxy 2.0:n integraatiotyökalut eivät tue toistaiseksi Switchiä.

Tarjous ei myöskään koske erikseen ostettuja laajennuksia tai kausipassia, mutta pelin GOTY-version omistavat saavat niin ikään itselleen GOG Galaxysta pelin GOTY-version. Jos pelin omistaa puolestaan jo entuudestaan GOG.comissa, saa siitä ilmaiseksi ylimääräisen koodin, jonka voi jakaa ystäville.

Kampanja päätyy 23. kesäkuuta.

Lähde: GOG, Twitter

Lisää luettavaa