Roolipeliklassikon paranneltu versio pyrkii jakeluun odotettua aikaisemmin

Baldur's Gate: Enhanced Edition yritetään saada myyntiin hieman aikaisemmin kuin mitä vielä syyskuussa annettiin ymmärtää.

3.11.2012 03:45

BioWaren klassista roolipeliä ehostava Baldur’s Gate: Enhanced Edition nähtäneen hieman odotettua aikaisemmin. Projektia osin vetävä Trent Oster on valaissut Twitterissä, että peli pyritään saamaan ulos sittenkin jo marraskuun 28. päivä.

Tavoitepäiväys koskee ainakin pc-, Mac ja iPad-versiota, joskin kahden jälkimmäisen kohdalla päivämäärä riippuu myös vahvasti laitevalmistaja Applesta. Pelisivusto Eurogamerin saamien tietojen mukaan Android-tableteilla Enhanced Edition olisi edelleen tarkoitus nähdä hieman muita alustoja myöhemmin.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition pitää sisällään sekä alkuperäisen Baldur’s Gate -pelin, sen lisäosan että myös roimasti uutta materiaalia. Luvassa on muun muassa niin tuoreita tehtäviä kuin myös hahmojakin.

Alkujaan kokonaisuus oli tarkoitus nähdä jo kesällä. Pelin julkaisupäivä siirtyi kuitenkin ensin syyskuulle ja siitä myöhemmin vielä aina marraskuun 30. päivään asti.

Myös Baldur’s Gate 2:sta on tarkoitus tehdä vastaavanlainen versio.

Lähde: Eurogamer, Trent Oster (Twitter)

Lisää luettavaa