Roolipeliklassikot Suikoden ja Suikoden II saavuttavat Euroopankin latausmuodossa / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipeliklassikot Suikoden ja Suikoden II saavuttavat Euroopankin latausmuodossa

9.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Konami on vastaamassa vihdoin pelaajien kutsuun julkaisemalla alkuperäisen Suikodenin ja Suikoden II:n PlayStation Storessa Amerikan lisäksi myös Euroopassa. Yhdysvalloissa kumpaakin peliä voidaan pelata PlayStation 3:lla ja Vitalla jo tällä viikolla, kun taas Euroopassa niitä saadaan odottaa ainakin PlayStation 3:lle vielä ensi tammikuuhun asti.

Pelien julkaisu tapahtuu PSOne Classics -muodossa. Vanhoja tuttuja rooliseikkailuja ei ole siis varustettu esimerkiksi saavutuksilla, vaan niistä saadaan pelattavaksi nimenomaan alkuperäiset PlayStation-versiot.

Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan vielä varmaa, mitkä ovat Konamin suunnitelmat Vita-tuen suhteen Euroopassa. Yhtiö pyrkii valaisemaan asiasta vielä tämän viikon aikana.

Alkuperäisen Suikodenin Japanin-julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 19 vuotta. Euroopassa peli nähtiin alkujaan vuonna 1997, kun taas jatko-osa rantautui tänne vuonna 2000. Sarja muistetaan muun muassa siitä, että sen pelit tarjoavat huiman määrän hahmoja, joita pelaajat pystyivät värväämään sankarijoukkoonsa.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pleikkarin parhaat Jaappanin roolipelit 7. Viimeisen Fantasian jälkeen. Jos et ole näitä pelannut niin teeppa itsellesi palvelus ja pelaa ne.

Vois oikeestaan Vitalla moikata näitä uudestaan, kun alkuperäiset on niin törkeän kalliita, varsinkin toi kakkonen.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä snaketus

Pleikkarin parhaat Jaappanin roolipelit 7. Viimeisen Fantasian jälkeen.

Wild ARMs ja meikäläinen ovat eri mieltä tästä asiasta.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Yleensä ostan alkuperäiset versiot. Mutta tässä kohtaa rahapussi ei anna periksi. Noin 150€/kpl maksaa nämä. Niin ei ihan pysty. Joten tulee ladattua kyllä mielellään. Tarvisi kyllä kerätä kaikki sarjan Ps2 pelit. Itsellä vissiin 5 osa, ja se on kyllä todella hyvä.

Käyttäjän Lasse Ergolas kuva
Lasse Ergolas

Uuuh! Suikoden ykkönen oli kyllä aikoinaan melkonen yllätys. Tavallisten tappeluiden lisäksi siinä oli myös mahtavaa päästä pätkimään vihollisia isoissa taisteluissa armeijan kera. Pelattavia hahmojakin piisas tosi paljon. Snif. Teh memoriis...