Roolipelikonkarit haluavat tehdä uuden Star Wars -pelin

Knights of the Old Republic 2:lla väläytellyt Obsidian kertoo keksineensä oivan idean uutta Star Wars -peliä varten.

9.2.2013 16:41

Star Wars: Knights of the Old Republic 2:sta vastannut Obsidian Entertainment haluaisi palata jälleen Tähtien sodan pariin. Haastattelussaan Rock Paper Shotgun -sivuston kanssa pelitalon toimitusjohtaja Feargus Urquhart paljasti, että yhtiö ehti jo lähestyä LucasArtsia asian tiimoilta ennen Mikki Hiiren väliintuloa.

– Mainostimme Episodi III:n ja IV:n väliin sijoittuvaa peliä, sillä uskomme kyseisen ajanjakson olevan todella kiinnostava, Urquhart pohjusti RPS:lle.

– Sithit ovat olemassa, mutta muuten voimaa käyttävät on hävitetty muutamaa harvaa lukuunottamatta. Näin ollen kyseessä on todella mielenkiintoinen aika pelille ja onpa Chris Avellone (Fallout 2PlaneScape: Torment) keksinyt todella siistin tarinankin.

Urquhartin mukaan LucasArts osoittikin esittelyn aikaan kiinnostusta projektia kohtaan. Yhtiön päätyminen Disneyn käsiin kuitenkin toi takapakkia prosessille, mistä Obsidian ei sentään ole lähtenyt masentumaan. Urguhart vannoo, että vaikkeivät he ole vielä olleet Disneyn kanssa yhteydessä, aikovat he sen tehdä, kunhan savu hälvenee mediajätin ja Lucasfilmin ympärillä. Mies jopa kuvaileekin peli-ideaa yhdeksi studion parhaista.

Parhaillaan Obsidian Entertainmentin tiedetään työstävän ainakin niin South Park: The Stick of Truthia kuin myös klassisille länsiropeille kunniaa tekevää Project Eternitya.

Lähde: Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa