Roolipelilegenda Dragon Quest VI saatiin laajemman yleisön saataville / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelilegenda Dragon Quest VI saatiin laajemman yleisön saataville

25.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Dragon Quest VI on viimeisin mobiililaitteille saatu Square Enixin roolipeliklassikko. Tästä päivästä alkaen peli on ladattavissa nyt niin sekä Android- että iOS-laitteillekin, joilla siitä saa pulittaa 15 euroa.

Mobiililaitteille saatu versio Dragon Quest VI:sta perustuu ArtePiazza-studion vuonna 2010 kehittämään pelin kevyesti ehostettuun DS-versioon. Alunperin Dragon Quest VI oli vuonna 1995 Japanissa julkaistu Super Famicom -peli, jota ei sellaisenaan tuotu virallisesti koskaan länsimaihin asti.

Julkaisun myötä Dragon Quest -sarjan pääosista nyt kaikki muut paitsi Dragon Quest VII, IX ja tietenkin massiiviroolipeli X ovat saataville länsimaisille mobiililaitteille. Squaren halu kääntää pelisarjan eri osia uusille alustoille ei ole myöskään vielä täysin tyydytetty, sillä sen ohella että Dragon Quest VII kääntyy sekin vielä mobiiliksi, saadaan Dragon Quest VIII ainakin Japanissa myös vielä 3DS:lle.

Dynasty Warriors -henkinen Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below on sekin vielä vasta matkalla länsimaihin. Peli julkaistaan Euroopassa PlayStation 4:lle 16. lokakuuta.

Lähde: iTunes, Google Play

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Hankintaan menee.