Roolipelimättämistä ja pääkallotankki – Granblue Fantasy: Versuksesta ja BlazBlue Cross Tag Battlesta esiteltiin yhtä jos toista uutta

Arc System Worksilla piisaa yhä yhtä jos toista annettavaa taistelupelimarkkinoilla.

4.8.2019 22:34

Viikonlopun suuri taistelupelitapahtuma Evo on tarjonnut Arc System Worksilta uuden vilauksen niin sen lähestyvään Granblue Fantasy: Versus -peliin kuin BlazBlue Cross Tag Battlen tulevaisuuteen, 

Granblue Fantasy: Versuksesta paljastettiin uuden trailerin avulla kokonaan uusi RPG-tila, jossa perinteisen 2D-taistelupelaamisen lisäksi tarjolle saadaan myös sivulta kuvattua toimintaseikkailua. Luvassa on siis esimerkiksi hahmonkehitystä ja tehtävien suorittamista moninaisia rivivihollisia vastaan taistellen.

Japanissa Granblue Fantasy: Versus päivättiin samalla helmikuun 6. päivälle. PlayStation 4:lle vahvistettu peli on myös matkalla Eurooppaan ja Amerikkaan.

BlazBlue Cross Tag Battlen pelaajia odottaa 21. marraskuuta vuorostaan Version 2.0 -päivitys. Sellaisenaan se ujuttaa peliin joukon tasapainotuksia, mutta yhtälailla se lisää tuen yhdeksälle uudelle hahmolle, joita kaupitellana peliin osana Version 2.0 Content Pack -sisältöä. Uudet vahvistetut hahmot ovat RWBY-sarjasta tuttu Neo Politan, Senran Kagurassa esiintynyt Yumi ja Akatsuki Blitzkampfissa nähdyt nimikkohahmot Akatsuki ja Blitztank.

Lisää luettavaa