Roolipelisarja Costume Quest kääntyy animaatio-ohjelmaksi, maineikas studio taustalla

Adventure Timea muun muassa tehnyt Frederator Studios on Castlevanian lisäksi tuottamassa vielä myös Costume Questiin pohjautuvaa animaatiosarjaa.

13.2.2017 23:56

Double Finen roolipelisarja Costume Quest on saamassa oman animaatiosarjansa. Uuden ohjelman työstöä vetää verkkokauppajätti Amazon, joka on pestannut hommaan avukseen Adventure Timen sekä Timmy ja haltikummit -sarjaa tehneen Frederator Studiosin.

Alkuperäisten Costume Quest -pelien tapaan myös tuore animaatiosarja kertoo lapsijoukosta, joka ajautuu ratkomaan mysteerejä taikavoimaisten halloween-asusteiden avulla. Sarja on ensisijaisesti suunnattu 6-11-vuotiaille lapsille ja sen on määrä saapua Amazonin Prime-suoratoistopalveluun vuoden 2018 puolella.

Vasta aiemmin viime viikolla Frederatorin vahvistettiin työstävän tälle vuodelle myös Netflix-animaatiosarjaa Castlevaniaan pohjautuen. Ennen Costume Quest -animaatiosarjan syntyä Frederatorilla puuhailtiin myös lyhyempää animaatioprojektia Costume Questiin -pohjautuen.

Pelien osalta Costume Quest on parhaillaan kahden osan mittainen. Ensimmäinen sarjan osa nähtiin vuonna 2010 Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla, pc:llä ja mobiililaitteilla. Jatko-osaa saatiin odottaa neljä vuotta, kunnes se lopulta ilmestyi pc:lle, edellä mainituille konsoleille ja PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä Wii U:lle.

Lähde: Amazon, Frederator Studios

Lisää luettavaa