Roolipelisarja Disgaean PlayStation 4 -debyytti odottaa lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelisarja Disgaean PlayStation 4 -debyytti odottaa lokakuussa

25.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nippon Ichi Softwaren uusin taktiikkaroolipeli Disgaea 5: Alliance of Vengeance on päivätty länsimaiden osalta. Julkaisija NIS American voimin peli kiikutetaan Yhdysvaltoihin lokakuun 6. päivä ja Eurooppaan 9. lokakuuta.

Disgaea 5 on ensimmäinen sarjan osa, jota päästään pelaamaan PlayStation 4:llä. Alliance of Vengeance ei kuitenkaan hylkää sarjalle tyypillistä yksinkertaista visuaalista tyyliä, vaan merkittävimmät uudistukset pelissä on jälleen keskitetty sen taistelujärjestelmään. Tällä kertaa varsinkin tiimityön roolia on korostettu entisestään, kiitos sekä uusien liittoutumishöykkäyksien että myös mahdollisuuden voimistaa hahmoja kasvattamalla näiden kostonhimoa.

Kotimaassaan Japanissa Disgaea 5 julkaistiin maaliskuussa. Euroopassa täysin uusi Disgaea-peli nähtiin viimeksi vuonna 2013, kun pelisarjan 15-vuotista taivalta juhlistanut Disgaea D2: A Brighter Darkness tuotiin PlayStation 3:lle.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ois voinu olla selvempää pelikuvaa.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Disgaea 3 odottaa hyllys että kerkeis pelaa ja eilen poimin PSN:stä D2:n. Ja silti mielessä ääni huutaa että heti kun se PS4 tulee hankittua niin tämäkin pitää saada vuoroaan odottamaan. Miten tässä muka pitäisi kaikkea keretä pelata!

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Cool...pitää kyllä ostaa joku tämän sarjan peleistä PS3:lle, kun se vihdoin tuli hommattua alkuvuodesta.
Btw...Jos tämän tyyliset pelit kiinnostavat, kannattaa tsekata Regalia - Of Men And Monarchs kickstarter. Kyseinen peli yhdistelee Disgaea ja Persona pelisarjoja omalaatuisella tavalla ja se on tulossa PC:lle ja Linuxille, sekä PS4:lle ja VITA:lle jos seuraava stretch goal saavutetaan. Pelin visuaalinen anti on myös hyvin lähellä Disgaea pelejä. https://www.kickstarter.com/projects/1719693924/regalia-of-men-and-monarchs Suosittelen. :)

Käyttäjän Rutkula kuva
Rutkula

Ainoa osa tästä sarjasta jonka omistan on DS:n Disgaea jota muistaakseni parisataa tuntia tuli hakattua, ehdotonta rautaa. Nykyään pelailen lähinnä PC:llä joten olisi hienoa jos pelisarja joskus rantautuisi Steamiin :)

Nostoja