Roolipelisarja Hyperdimension ujuttautuu länsimaisiin PS4-konsoleihin ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelisarja Hyperdimension ujuttautuu länsimaisiin PS4-konsoleihin ensi vuonna

3.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Japanilainen roolipelisarja Hyperdimension Neptunia on palaamassa länteen jälleen ensi vuoden alussa. Tuolloin sarjan julkaisija Idea Factory on kiikuttamassa niin Amerikkaan kuin Eurooppaankin Megadimension Neptunia VII:n, joka on sarjansa ensimmäinen PlayStation 4:lle saapuva osa.

Uusimmassa pelissä juoni on jaettu tällä kertaa kolmeen osaan, joista kukin keskittyy kertomaan tarinan omasta ulottuvuudestaan. Pelisarjan taistelut on vuorostaan päivitetty tukemaan nyt sankarien uudenlaista NEXT-olomuotoa, minkä lisäksi ainakin osaa vihollisista pääsee tällä kertaa myös leikkaamaan palasiksi näitä heikentääkseen.

Pelin englanninkielisen version pitäisi saapua jälleen kerran myyntiin sekä fyysisessä että ladattavassa muodossa. Japaniksi peliä on ollut mahdollista pelata aina viime huhtikuusta lähtien nimellä Hyperdimension Neptunia Victory II.

Sarjan edellinen pääosa, Hyperdimension Neptunia Victory, julkaistiin Euroopassa PlayStation 3:lle vuonna 2013 ja ehostettuna Vitalle tänä vuonna. Pelistä on tarkoitus saada myös Steam-versio vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Idea Factory

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Hieman hämmentävää VII käyttö, joka äkkisältään näyttää roomalaisten numerolta 7.
Odottaisin myös ettei tätä nähdä tietokoneella, mutta IF international on yllättävän tiuhaan tahtiin julkaissut pelejä Vita julkaisujen lisäksi Steamiin.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Perhana kun on ensimmäinenkin vielä pelaamatta läpi ja nyt taas jo tulee uutta osaa. :D

Käyttäjän Kuroitsi kuva
Kuroitsi

Johan sitä on odoteltu siitä asti ku se Japaniin ilmesty, luulin et sais tänä vuonna mut ens vuoteen menee...prkl.