Roolipelisyksy muuttuukin kesäksi! Xenoblade Chronicles 3 sai yllättävän julkaisupäivän ja pelikuvatrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelisyksy muuttuukin kesäksi! Xenoblade Chronicles 3 sai yllättävän julkaisupäivän ja pelikuvatrailerin

19.04.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Xenoblade Chronicles 3, Xenoblade Chronicles, Xenoblade, Nintendo, Monolith Soft, julkaisupäivä

Switch-roolipeli Xenoblade Chronicles 3 on saanut uuden julkaisupäivän. Kyse ei tällä kertaa ole myöhästymisestä, sillä syyskuulle alkujaan luvatun julkaisun sijaan Monolith Softin uusin peli julkaistaankin jo 29. heinäkuuta.

Tuore traileri on tullut samalla julki ja se auttaa syventymään tarkemmin Xenoblade Chronicles 3:n taisteluihin. Luvassa on tällä kertaa parhaimmillaan seitsemän hahmon käskyttämisestä koostuvia taisteluja, joiden suuntaan voi vaikuttaa niin vierashahmoilla kuin vaihdettavilla hahmoluokilla.

Edellinen sarjan pääosa Xenoblade Chronicles 2 liittyi osaksi Switchin tarjontaa joulukuussa 2017. Tässä välissä sarjan ensimmäinen osa ehdittiin myös tuomaan uusitussa kuosissa Switchille vuonna 2020 julkaistulla Xenoblade Chronicles: Definitive Editionilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Ymmärrän juonesta nyt vähemmän kuin ennen trailerin katsomista, ja taistelu vetää jo parin sekunnin perusteella pään pyörälle. Edellisten pelien perusteella odotan silti takuuvarmaa mestariteosta. :D

Nostoja