Roppakaupalla Gamescom-kuvamateriaalia XCOM 2:sta / Uutiset / pelaaja.fi

Roppakaupalla Gamescom-kuvamateriaalia XCOM 2:sta

7.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Roppakaupalla Gamescom-kuvamateriaalia XCOM 2:sta

Paraikaa käynnissä oleva Gamescom-tapahtuma on tuonut tullessaan joukon uutta kuvamateriaalia XCOM 2 -strategiapelistä.

Firaxis Gamesin kehittämän XCOM 2:n julkaisuun on aikaa vielä muutama kuukausi, mutta odotusta voi vielä pahentaa pelikuvia katselemalla. Uusimmissa kuvissa ei kuitenkaan keskitytä varsinaiseen toimintaan. Tapetille on päässyt XCOM 2:n toinen osuus: tukikohdan hallinta. Kuvat esittelevät mm. sotilaiden ja aseiden kustomointia, tutkimusta sekä toistaiseksi hämärän peitossa olevia "pimeitä tapahtumia". Kuvia voit selata jutun ylälaidan galleriassa.

XCOM 2 julkaistaan pc:lle marraskuussa.

Lähde: All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

On ollut kynnys aloittaa XCOM joka tuli PS Plussasta aikoinaan, koska olen ymmärtänyt sen parannellun version olevan paljon parempi. Näin sarja on itselleni koskematon.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

On se laajempi ja monipuolisempi, joo. Mutta se on pitkälle niinkuin laajennukset vaikka Elder Scrollsseissa tai Fallouteissa: Sitä peruspeliä kannattaa pelata ensin, että ymmärtää mekaniikat ja on ikäänkuin "valmis" lisääntyneeseen valinnanvaraan, varsinkin jos ei ole näitä xcomeja/ufoja tai niiden klooneja ennen pelannut. XCOM ei edes oli jäätävän pitkä kampanjan osalta, eli helposti voi heittää kaksi tai useampiakin keikkoja.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jäi kesken Enemy Unknown pc:llä aikoinaan. Liekö johtui itse pelistä vai siitä että pc:llä ei muutenkaan tule kauheasti pelailtua. Samaan aikaan tuli myös ostettua Bioshock Infinite, joka kyllä tuli pelattua ihan mieluusti. Ehkä valitsin vähän liian kovan vaikeustason XCOMissa kun aina turhautti kun kaikki kuolee vaikka miten varovaisesti yritti.

The Bureau iski paljon enemmän ja tulikin pelattua lisäosia myöten täysin läpi. Mukavan kevyttä Mass Effect-tyylistä tiimin ohjausta ja räiskintää.