Roppakaupalla säteilevää kauhua – katso puoli tuntia pelikuvaa Chernobylitesta / Uutiset / pelaaja.fi

Roppakaupalla säteilevää kauhua – katso puoli tuntia pelikuvaa Chernobylitesta

20.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Puolalaiskehittäjä The Farm 51 on ryhtynyt tarjoilemaan runsaasti materiaalia nähtäväksi uudesta Chernobylite-selviytymiskauhupelistään. Tällä viikolla pelistä tupsahti julkisuuteen peräti 30 minuutin pelikuvamaistiainen, mitä edelsi reilu viikko sitten myös tarinatraileri.

Materiaalin paljous johtuu pelille avatusta Kickstarter-kampanjasta, joka on kirjoitushetkellä saavuttamassa juuri 100 000 dollarin tavoitteensa. Pelikuvavideo onkin napattu Chernobyliten varhaisesta noin 1-2 tuntia kestävästä demosta, joka on tarkoitus tuoda Kickstarter-tukijoiden ulottuville toukokuussa.

The Farm 51:n suunnitelmissa olisi tuoda Chernobylite sen konsoleille ja pc:lle. Varhaisjulkaisua kehittäjät kaavailevat pc:lle tällä hetkellä marraskuulle ja viimeistellä se vuoden 2020 loppupuolella.

Ennen Chernobylitea The Farm 51 on työstänyt esimerkiksi pelit Get Evenin ja Painkiller: Hell & Damnationin. Sen käsissä hahmonsa on saanut myös oikean elämän Tšernobylin virtuaalitodellisuuteen mallintanut Chernobyl VR, johon täyty pohja- ja skannaustyö toimii pohjana myös Chernobylitelle.

Lähd: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Nyt vähän hiljaista selviytymispelien puolella joten ihan kiva että sieltä tulee sentään pari. Täytyy laittaa seurantaan ja harkita ostoa sitten kun julkaistaan.