Roppakaupalla videokuvaa Sonyn H1Z1-zombiverkkopelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Roppakaupalla videokuvaa Sonyn H1Z1-zombiverkkopelistä

28.04.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9
Roppakaupalla videokuvaa Sonyn H1Z1-zombiverkkopelistä

Sony Online Entertainment on esitellyt myös liikkuvaa kuvamateriaalia tulevasta H1Z1-massiivimoninpelistään.

Viime viikolla tehdyssä livelähetyksessä pelin kehitystyön parissa työskentelevät Jimmy Whisenhunt ja Tom Schenck esittelevät H1Z1:tä ja kertovat lisätietoja kehityksen tiimoilta. Koska pelin on määrä ilmestyä vasta myöhemmin tämän vuoden aikana, on videomateriaali luonnollisesti peräisin varsin keskeneräisestä versiosta.

Pelin kehittäjät ovat myös kiusoitelleet H1Z1:stä kiinnostuneita pelaajia piilottamalla tukun salaisuuksia pelin verkkosivuille. Sivustolta pitäisi tiettävästi löytyä ennennäkemätön pelikuvavideo, mutta toistaiseksi fanit eivät ole onnistuneet paljastamaan kaikkia salaisuuksia. Puuhan edistymistä voi seurata esimerkiksi H1Z1:n Reddit-keskustelualueella.

Lähde: GamesHQMedia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Niin paljon vaikutteita DayZistä nooh onhan dayZ selviytymis zombi pelien edelläkävijä jota kaikki yrittävät koppaa..no saapahan konso...siis viihdekeskuskin omansa kuhan pitää näppinsä erossa DayZistä....

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur
Lainaus käyttäjältä -raffision-

Niin paljon vaikutteita DayZistä nooh onhan dayZ selviytymis zombi pelien edelläkävijä

DayZ edelläkävijä?
IMAGE(https://dl.dropboxusercontent.com/u/62178918/fb/mj-laughing.gif)

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

No missäs muussa rakennetaan suojia ja juodaan vettä sekä korjaillaan autoja syödään + laaja alue no okei onhan siinä ongelmia so what se tykittää silti kaikki selviytymis pelit laajalla skaalalla alas. Ja ota huomioon että DayZin tekijät perustuu erittäin pienestä ryhmästä... Mee Temposaur pelaa sitä The War Zia vain, nämäkin henkilöt luulivat osanneensa tehdä saman but FAIL ehkä parempi että palaat nöyränä sinne konsolis pariin...

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

Ei lisäämällä peliin yhtä tai kahta "uutta" elementtiä luoda uutta peligenreä. Samalla logiikalla voisi sanoa, että Elder Scrolls IV on luonut rpg-genren, koska missä muussa pelissä hyppimällä voi kehittää omia kykyjä, hiippailla, syödä, juoda, ratsastaa hevosella ja tiirikoida.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Vaikka pidän yleensä zombeista peleissä, niin ei tämän tyylinen "realistinen" selviytymis leikki paljon nappaa, yksinkertaisesti liian kuivaa menoa. State Of Decay:n kaltaiseen menoon vedän rajan, mitä selviytymiseen tulee. Dead Rising & Dead Island tyylinen zombien kanssa leikkiminen uppoaa paljon paremmin. Tuskin tulee edes kokeiltua tätä, tämän videon perusteella.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur
Lainaus käyttäjältä -raffision-

No missäs muussa rakennetaan suojia ja juodaan vettä sekä korjaillaan autoja syödään + laaja alue no okei onhan siinä ongelmia so what se tykittää silti kaikki selviytymis pelit laajalla skaalalla alas.

Heittämällä 50% massiivimoninpeleistä, jotka tehtiin ennen DayZ-peliä.

Lainaus käyttäjältä -raffision-

Ja ota huomioon että DayZin tekijät perustuu erittäin pienestä ryhmästä... Mee Temposaur pelaa sitä The War Zia vain, nämäkin henkilöt luulivat osanneensa tehdä saman but FAIL ehkä parempi että palaat nöyränä sinne konsolis pariin...

IMAGE(https://dl.dropboxusercontent.com/u/62178918/fb/neil-degrasse-tyson-badass-video.jpg)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Näyttää ihan hyvältä. Ja ilmaispelihän tämä taisi olla?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Näyttää ihan hyvältä. Ja ilmaispelihän tämä taisi olla?

Onhan tuo vissiin aika varhaisvaiheessa, muttei sitä silti nyt vakavissaan voi kauhean hyvännäköiseksi vielä väittää. Ilmainen tai ei, se ei ole mikään laadun perustelu. Plus nykypäivän vitsaus: juoksevat zombiet laahustavien zombie massojen sijasta, ei todellakaan hyvä.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-
Lainaus

Temposaur

Iso mies löydä sanoja ku pitää aina noita kuvia tunkee jos ei ole viisastelemassa varsinainen Charles Chaplin todella,todella hauska mies vaiko miehen alku,,