Rotting Christ jytisee nyt Dark Souls -henkisessä Mortal Shellissa – ilmainen syyspäivitys saapui / Uutiset / pelaaja.fi

Rotting Christ jytisee nyt Dark Souls -henkisessä Mortal Shellissa – ilmainen syyspäivitys saapui

23.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Mortal Shell, Rotten Autumn, PlayStack, Rotting Christ, Dark Souls, Cold Symmetry

Loppukesästä kovin positiivista supinaa herättänyt Mortal Shell on päivittynyt syksyn kunniaksi. Tarjolle pelin kaikkiin versioihin on saatu näin ollen Rotten Autumn -nimistä sisältöä, joka tarjoaa muutamia uusia houkuttimia palata seikkailun pariin.

Päivityksen kuuluvat osaksi niin uusi minikokoinen sivutehtävä, kymmenen uutta kosmeettista kuosia pelin hahmoille sekä valokuvaustila. Ladattavaksi peliin on tuotu samalla pelin pomotaisteluja varten uusi vaihtoehtoinen ääniraita, josta on vastannut kreikkalainen black metal -bändi Rotting Christ.

Tänään perjantaina Mortal Shellin PS4- ja pc-versiosta on tuotu saataville myös fyysiset versiot. Myös fyysinen Xbox One -versio seuraa vielä perässä noin viikon myöhemmin. Latauskuosissa peli julkaistiin alkujaan elokuussa.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Uuh, kai se hankinta nyt on pakollista. Synkkä aika kaipaa synkkiä pelejä. Ja kerrankin pelis on oikeasti synkkää musaa!

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kokeilin jonkin aikaa kys. peliä mutta taistelu oli liian samankaltaista kuin Sekirossa, josta en siis pitänyt. Muutoin ihan mielenkiintoinen teos.

Käyttäjän Dante83 kuva
Dante83

Varsin mielenkiintoinen vertaus kyllä Sekiroon. En näe itse mitään samaa taisteluissa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Dante83

Varsin mielenkiintoinen vertaus kyllä Sekiroon. En näe itse mitään samaa taisteluissa.

Hyvin mahdollista että olet oikeassa.
Tein tämän vertauksen sen pohjalta että Mortal Shell on Souls-like ja Souls-peleistä Sekiro on mielestäni lähimpänä Mortal Shell:iä taistelumekaniikoiltaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaa, jonkinmoinen väsymys on Souls-peleihin ja tämä on miljöön osalta vielä itseäni vähemmän innostava mutta jos on Sekiroa lähempänä (miltä ei kyllä videolta vaikuta) niin voisi vaikkapa harkita. Testiin ainakin jos tulee esim. erääseen palveluun saataville.

Nostoja