Rovio on ostanut suomalaisen Futuremarkin peliosaamisen

Rovio Entertainment on ostanut suomalaisen tehomittauksista ja peleistään tunnetun Futuremarkin peliosaamisen.

27.3.2012 08:29

Rovio on ostanut suomalaisen Futuremarkin Games Studion. Angry Birdsillä maailmanlaajuiseen maineeseen noussut Rovio on haalinut maailman parhaista suorituskykyohjelmistoista tunnetun Futuremarkin pelikehityssiiven, Futuremark Games Studion.

Lehdistötiedotteessa kerrotaan seuraavaa:

-He ovat äärimmäisen taitava ja kokenut tiimi ja me olemme innoissamme saadessaan heidät mukaan, kertoo Rovio Entertainmentin toimitusjohtaja Mikael Hed. Rovion menestys perustuu ryhmämme erinomaisuuteen ja Futuremark Games Studio on siihen oiva lisä.

-Olen ylpeä siitä, että Rovio tunnustaa pelitiimimme potentiaalin ja taidon, sanoo Futuremarkin toimitusjohtaja, Jukka Mäkinen. Futuremark aikoo nyt keskittyä pelaajien ja alan tukemiseen ammattitasoisen 3DMark-suorituskykyohjelmiston avulla. Julkaisemme uusitun version ohjelmasta myöhemmin tänä vuonna, ja se tulee mahdollistamaan vertailukelpoiset pelitehotulokset laajalla alustakannalla.

Futuremark Games Studio on Rovion toinen yritysosto vuoden sisällä. Edellinen yrityskauppa oli Kombo Animation Studion hankinta viime kesänä.

Lähde: Rovio

Lisää luettavaa