Julkaisija Devolver Digital ja puolalaiskehittäjä Reikon Games ovat paljastaneet uuden kyberpunk-henkeä uhkuvan räiskintäpelin. Ruineriksi kutsu uutukainen on kehitteillä niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneille ja sen julkaisun on tarkoitus tapahtua vielä tämän vuoden puolella.

Ruiner sijoittaa tapahtumansa vuoteen 2091 ja se kertoo korruptoitunutta yhteistyökuntajärjestelmää vastaan taistelevasta sosiopaatista ja tämän mystisestä hakkerikaverista. Räiskintä pelissä tapahtuu isometrisestä kuvakulmasta käsin ja syvyyttä sen toimintaan pyritään tuomaan esimerkiksi syöksymisen ja energiakilven kaltaisilla mekaniikoilla.

Inspiraatiota Ruiner on hakenut Akiran kaltaisista kyberpunk-hengellä varustetuista animetuotoksista. Tähän mennessä peliä on kehitetty noin vuoden verran.

Reikon Games on pääasiallisesti viidestä kehittäjästä koostuva pelistudio. Kokemusta pelien kehityksestä sen sisuksissa pitäisi kuitenkin piisata, sillä sen kehittäjät ovat työskennelleet aiemmin muun muassa The Witcher -sarjan, Dying Lightin ja Dead Islandin parissa.

Lisää luettavaa